PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Fotoğraflar
BİZİM MEDION 340 VE ARKADAŞIN DOMINATOR 98SL BUĞDAY BİÇİYOR 2009 BÖLÜM9(SON)..!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 186170" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: BİZİM MEDION 340 VE ARKADAŞIN DOMINATOR 98SL BUĞDAY BİÇİYOR 2009 BÖLÜM9(SON)..!!</strong></p><p></p><p>Yine oldukça zengin bir paylaşım...Claas olarak; 3 sezon Medion 310 a, 1 sezon Dominator 98 XL ye ve 2 sezondurda Dominator 88 c ye hasat yaptırdık..fakat sahibi ne kadar beğenmesede herkes en fazla 98 XL den memnun kaldı..üstelik 93 model ve kısa boğazdı..benim ilk biçerdöver kullanma deneyimim de bu makinada oldu..şimdi her karşılaştığımız da sahibine bir 98 XL alıcam fiyatıda bana uygun diyorum..sakın ha beni mahvetti 1 tl kazandırmadı..sizde hiç arızasız çalışması tamamen bir tesadüf diyor.. ama yinede hala hevesim var....bizim son hasat daha dün yapıldı..7 dekar yulafı yeşil diye bırakmıştık..dün biçip geldiler ve beraber temizlik yapıp Balıkesire gönderdik..2 tane Dominatör 88 c yi...seneye nde yine Claas lar la nasip olursa hasat yaparız..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 186170, member: 8099"] [b]Ynt: BİZİM MEDION 340 VE ARKADAŞIN DOMINATOR 98SL BUĞDAY BİÇİYOR 2009 BÖLÜM9(SON)..!![/b] Yine oldukça zengin bir paylaşım...Claas olarak; 3 sezon Medion 310 a, 1 sezon Dominator 98 XL ye ve 2 sezondurda Dominator 88 c ye hasat yaptırdık..fakat sahibi ne kadar beğenmesede herkes en fazla 98 XL den memnun kaldı..üstelik 93 model ve kısa boğazdı..benim ilk biçerdöver kullanma deneyimim de bu makinada oldu..şimdi her karşılaştığımız da sahibine bir 98 XL alıcam fiyatıda bana uygun diyorum..sakın ha beni mahvetti 1 tl kazandırmadı..sizde hiç arızasız çalışması tamamen bir tesadüf diyor.. ama yinede hala hevesim var....bizim son hasat daha dün yapıldı..7 dekar yulafı yeşil diye bırakmıştık..dün biçip geldiler ve beraber temizlik yapıp Balıkesire gönderdik..2 tane Dominatör 88 c yi...seneye nde yine Claas lar la nasip olursa hasat yaparız.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Fotoğraflar
BİZİM MEDION 340 VE ARKADAŞIN DOMINATOR 98SL BUĞDAY BİÇİYOR 2009 BÖLÜM9(SON)..!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt