PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM YENİ 10 TONLUK PALAZOĞLU RÖMORK VE ARES 557 ATX 2009....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 203785" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: BİZİM YENİ 10 TONLUK PALAZOĞLU RÖMORK VE ARES 557 ATX 2009....!!!</strong></p><p></p><p>1,remorka tırmanmak için demir mediveni göremedim var mı?</p><p>2,su damacanısını göremedim var mı?</p><p>3,tekerlek büjonlarının civataları küçük gibi duruyor.yüklü dönüşlerde yanal atmalara dayanamayıp büjon kesebilir mi?</p><p>4,arka stop lambalarının olduğu sac yere çok yakın.çamura saplanıp dingile kadar battığında o saç toprağa saplanıp kopabilir...</p><p>5,çeki demiri çok içte görünüyor.eğer arkaya römork takıp engebeli araziden geçersen.arkadaki arabanın çeki okunu bükebilirsin.</p><p>6,arka daki yayların kamyonlardaki gibi salıncaklı oluşu.damper arka kapağının kamyonlardaki gibi oluşu.buğday akıtmak için küçük bir gözün oluşu çok güzel...on numero.</p><p>7,arka ilave hem pimli hem menteşeli on numero.</p><p>8,motordan hidrolik yağıyla çalışan remork frenini göremedim.var mı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 203785, member: 7396"] [b]Ynt: BİZİM YENİ 10 TONLUK PALAZOĞLU RÖMORK VE ARES 557 ATX 2009....!!![/b] 1,remorka tırmanmak için demir mediveni göremedim var mı? 2,su damacanısını göremedim var mı? 3,tekerlek büjonlarının civataları küçük gibi duruyor.yüklü dönüşlerde yanal atmalara dayanamayıp büjon kesebilir mi? 4,arka stop lambalarının olduğu sac yere çok yakın.çamura saplanıp dingile kadar battığında o saç toprağa saplanıp kopabilir... 5,çeki demiri çok içte görünüyor.eğer arkaya römork takıp engebeli araziden geçersen.arkadaki arabanın çeki okunu bükebilirsin. 6,arka daki yayların kamyonlardaki gibi salıncaklı oluşu.damper arka kapağının kamyonlardaki gibi oluşu.buğday akıtmak için küçük bir gözün oluşu çok güzel...on numero. 7,arka ilave hem pimli hem menteşeli on numero. 8,motordan hidrolik yağıyla çalışan remork frenini göremedim.var mı.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Fotoğraflar (Çekimler)
BİZİM YENİ 10 TONLUK PALAZOĞLU RÖMORK VE ARES 557 ATX 2009....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt