PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
bmc nuffield
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alp_ticaret54" data-source="post: 106022" data-attributes="member: 4051"><p><strong>Ynt: bmc nuffield</strong></p><p></p><p>SLM BEN SAKARYA ADAPAZARINDA BMC NUFFELD 10-60 MORİS AUSTİN LERİN YEDEK PARÇALARINI TOPTAN VE PARAKENDE OLARAK TÜRKİYENİN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA SATMAKTAYIM PARÇAYI KİMDEN ALIRSANIZ ALIN SONUÇTA BENDEN ÇIKMIŞ OLUYOR BEN BUNUN BİRDE 270-255 TİP 270 LEYLANDLARIN YEDEK PARÇALARINI SATMAKTAYIM EĞER SATMAK İSTEYEN PARÇA İSTEYEN OLURSA AŞAĞIDAKİ BELİRTMİŞ OLDUĞUM TELEFON NUMARALARINDAN ULAŞA BİLİRLER BİRDE BUNLARIN MOTORLARI MAZI PORTİFLERDE YILDIZ PONPA TABİRİ İLE 4/98 DİYE GEÇER BİRDE ESKİ TİP JCB İŞ MAKİNALARI İLE ŞANZIMAN MOTOR KISIM PARÇALARI VARDIR</p><p>ALP TİCARET </p><p>ZİRAİ ALETLER SAN.SİT.1269 NOLU SOK NO.18</p><p>SAKARYA ADAPAZARI TÜRKEY</p><p>TELEFAX: 0264 274 02 67 0544 810 06 58</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alp_ticaret54, post: 106022, member: 4051"] [b]Ynt: bmc nuffield[/b] SLM BEN SAKARYA ADAPAZARINDA BMC NUFFELD 10-60 MORİS AUSTİN LERİN YEDEK PARÇALARINI TOPTAN VE PARAKENDE OLARAK TÜRKİYENİN BİR UCUNDAN DİĞER UCUNA SATMAKTAYIM PARÇAYI KİMDEN ALIRSANIZ ALIN SONUÇTA BENDEN ÇIKMIŞ OLUYOR BEN BUNUN BİRDE 270-255 TİP 270 LEYLANDLARIN YEDEK PARÇALARINI SATMAKTAYIM EĞER SATMAK İSTEYEN PARÇA İSTEYEN OLURSA AŞAĞIDAKİ BELİRTMİŞ OLDUĞUM TELEFON NUMARALARINDAN ULAŞA BİLİRLER BİRDE BUNLARIN MOTORLARI MAZI PORTİFLERDE YILDIZ PONPA TABİRİ İLE 4/98 DİYE GEÇER BİRDE ESKİ TİP JCB İŞ MAKİNALARI İLE ŞANZIMAN MOTOR KISIM PARÇALARI VARDIR ALP TİCARET ZİRAİ ALETLER SAN.SİT.1269 NOLU SOK NO.18 SAKARYA ADAPAZARI TÜRKEY TELEFAX: 0264 274 02 67 0544 810 06 58 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
bmc nuffield
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt