PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
İlginç
Bodybuilding vucutgeliştirme dünya şampiyonları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zehriduman" data-source="post: 770779" data-attributes="member: 38632"><p><strong>Ynt: Bodybuilding vucutgeliştirme dünya şampiyonları</strong></p><p></p><p>arkadaşlar böyle şişmek için öncelikle düzenli bir hayatın olacak biz yazın iş sezonunda gece yarılarına kadar çalışıyoruz kışın 5 veya 6 ay boş zamanmız oluyor birde spordan sonra 8 saat dinlememiz lazım artı fazla ayakda durmamaız lazım takviye ürünlere gelince antreman önce ve antraman arası gece büyüme hapı artı amino asit artı protenin artı etm yemek bunları yapacak çiftci hangimiziz ben 2 yıl yaptım aylık 400 tl gidiyor ben 3 takviye ürün kullandım 65 kilodan 95 kiloya çıkdım spor hocam seni şanpiyonlara hazırlayalım dedi ama maddi durum olmayınca olmuyor birde kışın çalışıyorum şişiriyorum kasları yazın sezonda yine sönüyo yağ yığınına dönüşüyor insan köyde antreman yapacaksın ürün kullnamasan bu seer yazıflıyorsun kullanırsan tam yakamıyınca karaciğere zarar vermeye başlıyo ne neezz darlığı oluşuyor yanisi bu spro devlet memuruna masa başı işi olana birde zenginlere layık herşeyde olduğu gibi çiftcinin sosyal hayatı sıfır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zehriduman, post: 770779, member: 38632"] [b]Ynt: Bodybuilding vucutgeliştirme dünya şampiyonları[/b] arkadaşlar böyle şişmek için öncelikle düzenli bir hayatın olacak biz yazın iş sezonunda gece yarılarına kadar çalışıyoruz kışın 5 veya 6 ay boş zamanmız oluyor birde spordan sonra 8 saat dinlememiz lazım artı fazla ayakda durmamaız lazım takviye ürünlere gelince antreman önce ve antraman arası gece büyüme hapı artı amino asit artı protenin artı etm yemek bunları yapacak çiftci hangimiziz ben 2 yıl yaptım aylık 400 tl gidiyor ben 3 takviye ürün kullandım 65 kilodan 95 kiloya çıkdım spor hocam seni şanpiyonlara hazırlayalım dedi ama maddi durum olmayınca olmuyor birde kışın çalışıyorum şişiriyorum kasları yazın sezonda yine sönüyo yağ yığınına dönüşüyor insan köyde antreman yapacaksın ürün kullnamasan bu seer yazıflıyorsun kullanırsan tam yakamıyınca karaciğere zarar vermeye başlıyo ne neezz darlığı oluşuyor yanisi bu spro devlet memuruna masa başı işi olana birde zenginlere layık herşeyde olduğu gibi çiftcinin sosyal hayatı sıfır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
İlginç
Bodybuilding vucutgeliştirme dünya şampiyonları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt