PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Bölgemiz Mısırlarında Resimlerle Agrotis ipsilon(Bozkurt) zararlısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1224821" data-attributes="member: 25349"><p>Bol yağışın kurt problemine iyi geldiği ,onları boğduğu ileri sürülüyor.Boşluklar kurt kesmesi ise ve kurt buluyorsanız sizde de bayağı zarar görülüyor.Ben ilacı attıktan sonra bol yağış aldık ama </p><p> yağacak mı yağmayacak mı diye toto oynanmıyor.Problemi görünce derhal çözmeye yönelik adım atmak gerekiyor.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bozkurt, kurak mevsimin yan gelişmesi.İlacı Aralık ayında sipariş edeceksek , ne bilelim Mart-Nisan kurak gidecek,gitmeyecek. Paraya kıyıp doğrudan çift doz ısmarlamak lazım.İlaçlama için tarla trafiğinin artması da cabası.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Sizinkiler ileri görüşlüymüş veya geçmiş yıllardan tecrübelerini konuşturmuşlar.Mahmut Bey, torba başına tek doz ve çift doz ilaçlı, düze göre ne kadar farkediyor?</p><p></p><p></p><p></p><p>Merkeze çok yakınız Siz Çorum'un neresinden? Perşembe günü tarım aleti almak için Çorum'a gelip döndüm. </p><p></p><p></p><p></p><p>Siz de sağolun.İkinci ekim olacak bu durumda.</p><p></p><p></p><p></p><p>Sizin ilaç bayağı pahalıymış.</p><p></p><p></p><p></p><p>Amin.Aradaki maliyet farkını hesaplayıp (ilacın parası,ilaçlama ve ilacı toprağa karıştırma maliyeti,ekime hazırlanmış toprağı çiğnemenin olumsuz etkisi / çift doz ilaç maliyeti arasındaki fark) ona göre karar vermek lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1224821, member: 25349"] Bol yağışın kurt problemine iyi geldiği ,onları boğduğu ileri sürülüyor.Boşluklar kurt kesmesi ise ve kurt buluyorsanız sizde de bayağı zarar görülüyor.Ben ilacı attıktan sonra bol yağış aldık ama yağacak mı yağmayacak mı diye toto oynanmıyor.Problemi görünce derhal çözmeye yönelik adım atmak gerekiyor. Bozkurt, kurak mevsimin yan gelişmesi.İlacı Aralık ayında sipariş edeceksek , ne bilelim Mart-Nisan kurak gidecek,gitmeyecek. Paraya kıyıp doğrudan çift doz ısmarlamak lazım.İlaçlama için tarla trafiğinin artması da cabası. Sizinkiler ileri görüşlüymüş veya geçmiş yıllardan tecrübelerini konuşturmuşlar.Mahmut Bey, torba başına tek doz ve çift doz ilaçlı, düze göre ne kadar farkediyor? Merkeze çok yakınız Siz Çorum'un neresinden? Perşembe günü tarım aleti almak için Çorum'a gelip döndüm. Siz de sağolun.İkinci ekim olacak bu durumda. Sizin ilaç bayağı pahalıymış. Amin.Aradaki maliyet farkını hesaplayıp (ilacın parası,ilaçlama ve ilacı toprağa karıştırma maliyeti,ekime hazırlanmış toprağı çiğnemenin olumsuz etkisi / çift doz ilaç maliyeti arasındaki fark) ona göre karar vermek lazım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Bölgemiz Mısırlarında Resimlerle Agrotis ipsilon(Bozkurt) zararlısı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt