PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
bolgenizde bugday ekiminde kac kilo tohum kullaniyosunz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 739047" data-attributes="member: 34391"><p><strong>Ynt: bolgenizde bugday ekiminde kac kilo tohum kullaniyosunz</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>rüzgar alıyosa sık ekim bi işe yaramaz...tam tersi seyreltmek iyidir..ama rüzgar almıyosa nekadar sık ekersen okadar iyi olur..kardeşlemeyi iyi yappar..ben şimdi bi mizbzer geliştirmeye çalışıyorum..istediğin kadar sık ekim imkanı verecek şekilde iter standar 13-14 ara eker ister 10-11-ister zadoks 20-25 ekim tertibatlarını kibarlaştırdım isteyen 7,5 cm ye kadar ekebilir çünkü tertibatın çalışması için 6,5cm yeterli olacak..aşağı köydeki şahısın mibzeri tam rüzgar aralığını karşılıyo ozaman sen onun mibzer sıra arasına bi bak sizinkinden ne farkı var..benim köyde eski bi john deere mibzer var sıra arası 17 geliyor o arkadaş bizden 50-60 kilo fazla alır aynı mibzer bizim komşu tarla çukurda ekim yapıyor bizim tarladan daha az rüzgar alır oradanda 50-60 kilo eksik alıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 739047, member: 34391"] [b]Ynt: bolgenizde bugday ekiminde kac kilo tohum kullaniyosunz[/b] rüzgar alıyosa sık ekim bi işe yaramaz...tam tersi seyreltmek iyidir..ama rüzgar almıyosa nekadar sık ekersen okadar iyi olur..kardeşlemeyi iyi yappar..ben şimdi bi mizbzer geliştirmeye çalışıyorum..istediğin kadar sık ekim imkanı verecek şekilde iter standar 13-14 ara eker ister 10-11-ister zadoks 20-25 ekim tertibatlarını kibarlaştırdım isteyen 7,5 cm ye kadar ekebilir çünkü tertibatın çalışması için 6,5cm yeterli olacak..aşağı köydeki şahısın mibzeri tam rüzgar aralığını karşılıyo ozaman sen onun mibzer sıra arasına bi bak sizinkinden ne farkı var..benim köyde eski bi john deere mibzer var sıra arası 17 geliyor o arkadaş bizden 50-60 kilo fazla alır aynı mibzer bizim komşu tarla çukurda ekim yapıyor bizim tarladan daha az rüzgar alır oradanda 50-60 kilo eksik alıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
bolgenizde bugday ekiminde kac kilo tohum kullaniyosunz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt