PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bölgenizdeki 285 ve 70 56 fiyatları ne kadar ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dengesiz" data-source="post: 389477" data-attributes="member: 19482"><p><strong>Ynt: bölgenizdeki 285 ve 70 56 fiyatları ne kadar ???</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>S olanlarda buçuklu vites var. 285 ' lerde 4 ana vites H/L vardır 8 vitestir, 285 S ' lerde 3 ana vites 2 ara ve H/L vardır. 12 vitestir.</p><p></p><p> </p><p></p><p>Arkadaşım kolay gelsin öncelikle. Bende 285 S var 92 model, yeni mf 5425 ile değiştirmeyi düşünüyordum harmanı bekliyim dedim, bu kış rektefe yaptırdım, ayrıca hazır rektefe yapılmışken birde turbo taktırdım toplam 5500 tl civarı bir fiyata mal oldu hepsi. Ama turbodan sonra traktör 1 vites attı nadasta, yeni traktör almayı bi 5 sene daha erteledim performansı gördükten sonra. Bilgin olsun diye söyledim.</p><p></p><p>70-56 ' ya gelince, oda güzel motor fakat şunu söyliyim, masseye alışmış biriysen eğer fiatın kullanımında biraz acemilik çekebilirsin. Çünkü masseyler düşük devirde yüksek güç üretirler, fiatlar gücü yüksek devirde bulurlar. Bizim burada bir kişide eski orjinal 275 ' lerden vardı onun yerine çiftçeker 80-66 Dt aldı, onuda massey gibi düşük devirle kullanmaya kalkınca silindir kapat contasını yaktı, ondan sonra motor bir daha eskisini tutmadı. Fiat ' larda güzel yanlış anlama ama masseye alışmışşan zorlanabilirsin.</p><p>Kolay gelsin tekrar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dengesiz, post: 389477, member: 19482"] [b]Ynt: bölgenizdeki 285 ve 70 56 fiyatları ne kadar ???[/b] S olanlarda buçuklu vites var. 285 ' lerde 4 ana vites H/L vardır 8 vitestir, 285 S ' lerde 3 ana vites 2 ara ve H/L vardır. 12 vitestir. Arkadaşım kolay gelsin öncelikle. Bende 285 S var 92 model, yeni mf 5425 ile değiştirmeyi düşünüyordum harmanı bekliyim dedim, bu kış rektefe yaptırdım, ayrıca hazır rektefe yapılmışken birde turbo taktırdım toplam 5500 tl civarı bir fiyata mal oldu hepsi. Ama turbodan sonra traktör 1 vites attı nadasta, yeni traktör almayı bi 5 sene daha erteledim performansı gördükten sonra. Bilgin olsun diye söyledim. 70-56 ' ya gelince, oda güzel motor fakat şunu söyliyim, masseye alışmış biriysen eğer fiatın kullanımında biraz acemilik çekebilirsin. Çünkü masseyler düşük devirde yüksek güç üretirler, fiatlar gücü yüksek devirde bulurlar. Bizim burada bir kişide eski orjinal 275 ' lerden vardı onun yerine çiftçeker 80-66 Dt aldı, onuda massey gibi düşük devirle kullanmaya kalkınca silindir kapat contasını yaktı, ondan sonra motor bir daha eskisini tutmadı. Fiat ' larda güzel yanlış anlama ama masseye alışmışşan zorlanabilirsin. Kolay gelsin tekrar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
bölgenizdeki 285 ve 70 56 fiyatları ne kadar ???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt