PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bölünmüş arazilere parsel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 417139" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: Bölünmüş arazilere parsel</strong></p><p></p><p>Süper yorum mustafa. Bu is artik babalarin yapacagi is degil. Artik genclerin ele almasi lazim. Ben burdan hergün yeni biseylere bakiyorum. Bi kac gündür bir tohumu ariyodum. Bugün birini buldum, dedi yildizeline gönderiyoz yarin. Anlasmayi yapan elemanda ilce tarimdan iyi bir arkadasim. Kiloya 1400 diyolar, tabi 300 de devlet destegi var. Babami aradim koop. dan 500 kilo eksik ismarla dedim. Vayy babam senmisin bunu diyen. Baska derdimmi yokmus, öyle her yazilana inaniyormusum. Sivas sogukmus. falanmista filanmis...Ben 5 6 yasimdan beri tarlaya giderim. Bildigim 4 cesit bugday var. Rus bugdayi, zeron, gün91(onuda bi kac senedir) bide son olarak tosun bey. Arpa sorsan güzün ekilen güzlük, baharda ekilen yazlik.)))Gübreyi millet 12 13 kilo atar tabana, bizimkiler 23 24 kilo atar..Köye ait mühendis var yildizelinde kimse ne adini bilir ne baymi bayanmi onu bilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 417139, member: 22267"] [b]Ynt: Bölünmüş arazilere parsel[/b] Süper yorum mustafa. Bu is artik babalarin yapacagi is degil. Artik genclerin ele almasi lazim. Ben burdan hergün yeni biseylere bakiyorum. Bi kac gündür bir tohumu ariyodum. Bugün birini buldum, dedi yildizeline gönderiyoz yarin. Anlasmayi yapan elemanda ilce tarimdan iyi bir arkadasim. Kiloya 1400 diyolar, tabi 300 de devlet destegi var. Babami aradim koop. dan 500 kilo eksik ismarla dedim. Vayy babam senmisin bunu diyen. Baska derdimmi yokmus, öyle her yazilana inaniyormusum. Sivas sogukmus. falanmista filanmis...Ben 5 6 yasimdan beri tarlaya giderim. Bildigim 4 cesit bugday var. Rus bugdayi, zeron, gün91(onuda bi kac senedir) bide son olarak tosun bey. Arpa sorsan güzün ekilen güzlük, baharda ekilen yazlik.)))Gübreyi millet 12 13 kilo atar tabana, bizimkiler 23 24 kilo atar..Köye ait mühendis var yildizelinde kimse ne adini bilir ne baymi bayanmi onu bilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bölünmüş arazilere parsel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt