PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bölünmüş arazilere parsel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 417216" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: Bölünmüş arazilere parsel</strong></p><p></p><p>o dedigin bu sene basimiza geldi mustafa. 3 ayri parca bizim ve dedemindi. bunlarin hepsine sinir baska bi tarla vardi. 7 8 dekarda ambar doluyordu. bizimki 200 kilo. yaw diyom bi düsün, sen neyi eksik yaptin. ben herseyi tam yaptim, onun yapmadiginida yaptim, sam vurdu bizim tarlalari(sam sogugun asiri derecede bi yere düsmesi) yaw bu sam bizim sinirlari nerden bilsin diyom. hadi onun tarlayi gectik, su tarla niye iyi verdi diyom. onada herseyi ayni yaptim, sadece 2 hafta gec ektim tohum kalmadi diye dedi, aha dedim iste bu demekki. hastalik erken ekilenleri duman etmis. tabi bu benim mantigim, ona bakarsan cikmadimi cikmiyor....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 417216, member: 22267"] [b]Ynt: Bölünmüş arazilere parsel[/b] o dedigin bu sene basimiza geldi mustafa. 3 ayri parca bizim ve dedemindi. bunlarin hepsine sinir baska bi tarla vardi. 7 8 dekarda ambar doluyordu. bizimki 200 kilo. yaw diyom bi düsün, sen neyi eksik yaptin. ben herseyi tam yaptim, onun yapmadiginida yaptim, sam vurdu bizim tarlalari(sam sogugun asiri derecede bi yere düsmesi) yaw bu sam bizim sinirlari nerden bilsin diyom. hadi onun tarlayi gectik, su tarla niye iyi verdi diyom. onada herseyi ayni yaptim, sadece 2 hafta gec ektim tohum kalmadi diye dedi, aha dedim iste bu demekki. hastalik erken ekilenleri duman etmis. tabi bu benim mantigim, ona bakarsan cikmadimi cikmiyor.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bölünmüş arazilere parsel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt