PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
BORLA ÇALIŞAN ARABA ÜRETİLDİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çallı" data-source="post: 1313986" data-attributes="member: 83448"><p>Borla alakalı tek duyduğum gördüğüm gerçek deterjan, daha fazlası değil. Bu konuda söylenti çok icraat yok. 1.si ülke vergi ülkesi malum akaryakıt tan aldığı vergi ortada, 2. Akaryakıta faydası olur, gelgelelim, petrol yine lazım. Şuan kullandığımız herşeyin temeli petrol. Güneydoğu Anadolu'da petrol çıkaramayan ülke bor u hiç işleyemez. 3. Olarak başıma her kim geçerse geçsin proje adamı gibi geliyor artık bana. Bir ülke düşünün hiç gelişmiyor, sürekli dışarıdan yiyip içiyor. Hepimiz uyuyoruz orası doğru, zorla uyutuluyoruz. Türkiye deki yatırımların üzerinde durmak lazım. Hep yaşam standartları için, yol köprü, alabildiğince üniversite okul, hastane. Üretim sıfır. Koskaca ülkede plastik üreten sadece Petkim var diye biliyorum. 80 milyon nüfus+Suriye+Afgan+İran vatandaşı. Başımızdaki hepsi ticaret adamı herkes para manyağı, hepsi proje adamı. 2 veya 3 ülke destek çıkmaz reklam a tonlarca para harcamazsa kimse secilemiyor, böyle bir ülke uyuyan ülke değil, zorla uyutulan ülkedir. Bir gün olurda artık bir fırtına koparsa, bu torpille rantla biyere gelenler sayın cumhurbaşkanının arkasında durmayacak çok pişman olacak, Süleyman soylu bunu çok iyi bildiği için bekçileri doldurdu heryere. Ama onlarda fayda etmeyecek, çünkü arka çıkmayacak, hepsi para için girdi o mesleğe. Konuyu çok saptırmak istemiyorum fakat hepsi birbirine bağlantılı. Bor u işlemeden satiyorsak bizden âla aptal yok buna inanın. 5 tane Petkim kuramiyorsak bizden âlâ keriz yok. Petrol ü isleyemiyoruz bor la hayal kuruyoruz. HIZLI KOŞAN ATIN B.KU SEYREK DÜŞER ARKADAŞ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çallı, post: 1313986, member: 83448"] Borla alakalı tek duyduğum gördüğüm gerçek deterjan, daha fazlası değil. Bu konuda söylenti çok icraat yok. 1.si ülke vergi ülkesi malum akaryakıt tan aldığı vergi ortada, 2. Akaryakıta faydası olur, gelgelelim, petrol yine lazım. Şuan kullandığımız herşeyin temeli petrol. Güneydoğu Anadolu'da petrol çıkaramayan ülke bor u hiç işleyemez. 3. Olarak başıma her kim geçerse geçsin proje adamı gibi geliyor artık bana. Bir ülke düşünün hiç gelişmiyor, sürekli dışarıdan yiyip içiyor. Hepimiz uyuyoruz orası doğru, zorla uyutuluyoruz. Türkiye deki yatırımların üzerinde durmak lazım. Hep yaşam standartları için, yol köprü, alabildiğince üniversite okul, hastane. Üretim sıfır. Koskaca ülkede plastik üreten sadece Petkim var diye biliyorum. 80 milyon nüfus+Suriye+Afgan+İran vatandaşı. Başımızdaki hepsi ticaret adamı herkes para manyağı, hepsi proje adamı. 2 veya 3 ülke destek çıkmaz reklam a tonlarca para harcamazsa kimse secilemiyor, böyle bir ülke uyuyan ülke değil, zorla uyutulan ülkedir. Bir gün olurda artık bir fırtına koparsa, bu torpille rantla biyere gelenler sayın cumhurbaşkanının arkasında durmayacak çok pişman olacak, Süleyman soylu bunu çok iyi bildiği için bekçileri doldurdu heryere. Ama onlarda fayda etmeyecek, çünkü arka çıkmayacak, hepsi para için girdi o mesleğe. Konuyu çok saptırmak istemiyorum fakat hepsi birbirine bağlantılı. Bor u işlemeden satiyorsak bizden âla aptal yok buna inanın. 5 tane Petkim kuramiyorsak bizden âlâ keriz yok. Petrol ü isleyemiyoruz bor la hayal kuruyoruz. HIZLI KOŞAN ATIN B.KU SEYREK DÜŞER ARKADAŞ. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
BORLA ÇALIŞAN ARABA ÜRETİLDİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt