PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Yedek Parça
Böyle Fiyat Farkı Olur mu????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 590461" data-attributes="member: 220"><p>sitemizin değerli üyeleri bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü belki size de bir parça lazım olabilir bu firmadan uzak durun:</p><p>dün benim 3085 phantom un arka camı kırıldı bu 2. oluyor pistonları bozulmuş sert bırakıyor 2 camı kırdı neyse bende dedim ki sitede sürekli phantom kabin ve parçalarını üretiyoruz diyen bir üye vardı aradım buldum üye TEKİŞTRAKTÖR numarasını vermiş aradım sordum arka cam ve 2 piston dediği fiyat cam 320 tl 2 piston ise 90 tl toplam ---410 tl--- güya sitemizide üyesi!!!!!</p><p>daha sonra pahalı geldiği için elazığı aradım uğurlu camın bayisinde cam 90 tl 2 piston ise 30 tl toplam ---120 tl--- ye aldım geldim şimdi soruyorum bu tekiş traktöre utanmıyormusun 3-4 katı fiyat ile çiftçiyi kazıklamaya çalışıyorsun?</p><p> </p><p>herkes bilsin diye özellikle sitede paylaşmak istedim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 590461, member: 220"] sitemizin değerli üyeleri bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü belki size de bir parça lazım olabilir bu firmadan uzak durun: dün benim 3085 phantom un arka camı kırıldı bu 2. oluyor pistonları bozulmuş sert bırakıyor 2 camı kırdı neyse bende dedim ki sitede sürekli phantom kabin ve parçalarını üretiyoruz diyen bir üye vardı aradım buldum üye TEKİŞTRAKTÖR numarasını vermiş aradım sordum arka cam ve 2 piston dediği fiyat cam 320 tl 2 piston ise 90 tl toplam ---410 tl--- güya sitemizide üyesi!!!!! daha sonra pahalı geldiği için elazığı aradım uğurlu camın bayisinde cam 90 tl 2 piston ise 30 tl toplam ---120 tl--- ye aldım geldim şimdi soruyorum bu tekiş traktöre utanmıyormusun 3-4 katı fiyat ile çiftçiyi kazıklamaya çalışıyorsun? herkes bilsin diye özellikle sitede paylaşmak istedim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Yedek Parça
Böyle Fiyat Farkı Olur mu????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt