PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BOZOK TRAKTÖR UZELİN YERİNİ ALIYOMUŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 623787" data-attributes="member: 46769"><p><strong>Ynt: BOZOK TRAKTÖR UZELİN YERİNİ ALIYOMUŞ</strong></p><p></p><p>Yanlış anlama oldu sanırım. Türkiye ve diğer ülkelere ilk zamanlarda (10 yıl kadar) TAFE olarak satıldı. Geçen yıllarda Karacabey tesislerinde üretime başlandı hatta BOZOK olarak 480 ve 640 larda var. Dediğin gibi tamamen Hindistan değil artık.</p><p></p><p>Hatta Simpson motorun aynı kategorideki Perkins motordan üstün olduğunu anlattılar. Perkins motorun İngiltere fabrika sitesine girdim onlar da üretime devam ediyor. Bu arada bizim ERKUNT firmasının ürettiği motorların yaklaşık yarısını Perkins ismini kullandığı için lisans bedeli olarak İngiltere ' ye gönderdiğini de öğrendim. Keşke motorun adını değiştirseler mesela onun adını da ERKUNT koysalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 623787, member: 46769"] [b]Ynt: BOZOK TRAKTÖR UZELİN YERİNİ ALIYOMUŞ[/b] Yanlış anlama oldu sanırım. Türkiye ve diğer ülkelere ilk zamanlarda (10 yıl kadar) TAFE olarak satıldı. Geçen yıllarda Karacabey tesislerinde üretime başlandı hatta BOZOK olarak 480 ve 640 larda var. Dediğin gibi tamamen Hindistan değil artık. Hatta Simpson motorun aynı kategorideki Perkins motordan üstün olduğunu anlattılar. Perkins motorun İngiltere fabrika sitesine girdim onlar da üretime devam ediyor. Bu arada bizim ERKUNT firmasının ürettiği motorların yaklaşık yarısını Perkins ismini kullandığı için lisans bedeli olarak İngiltere ' ye gönderdiğini de öğrendim. Keşke motorun adını değiştirseler mesela onun adını da ERKUNT koysalar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BOZOK TRAKTÖR UZELİN YERİNİ ALIYOMUŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt