PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
BROWN SWESS (MONTOFON) SÜT SIĞIRCILIĞI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sari1625" data-source="post: 1259914" data-attributes="member: 82204"><p>Öncelikle yeni üyesi olduğum büyük bir haberleşme ve bilgi platformu olan trakkulüp'ün siz değerli üyelerine katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.</p><p></p><p>Bilim adamları ve araştırmacılar insanlığa sundukları her bir araştırma nın doğruluğundan ve insanlığa faydasından ne kadar emin olurlarsa insanlıkta bundan nasibini alır ve o bilim insanına teşekkür eder ve müteşekkir olur.</p><p></p><p>Bizler bilmediğimiz konularda kesinlikle araştırma yapmadan doğru bilgilere ulaşmadan ve tecrübelerimizle doğruluğuna kanaat getirmediğimiz hiçbir konuda başkalarını yanlışa yönlendirmemeliyiz.</p><p></p><p>Asıl başlık açtığım konuya gelecek olursam</p><p>Şöyleki; Ben montofon inek baktım ve hayvancılığı severek yaptım.Diğer inek ırkları hakkında pek bilgim yoktur.</p><p>Bu platformda hayvanlarıma layıkıyla bakamadığımı verime koşamadığımı anladım ve keşke hayvanlarım şimdi elimde olsaydı da güzelce baksaydım demiyor da değilim[emoji23] ama </p><p></p><p>Neyse sadede gelelim. Ben yurt dışından değilde anaç inekleri hayvan pazarlarından alıp inek bakmaya devam edersem bu anaçları suni tohumlamayla tohumlatıp istediğim saf ırka sahip olabilirmiyim?</p><p>Yoksa maliyete katlanıp direk ithal daha mı risksiz olur.</p><p>Yani hayvancılıkta destekler çok önemli desteğide devlet kayıtlı saf ırklara veriyor benim bildiğim sizler ne dersiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sari1625, post: 1259914, member: 82204"] Öncelikle yeni üyesi olduğum büyük bir haberleşme ve bilgi platformu olan trakkulüp'ün siz değerli üyelerine katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bilim adamları ve araştırmacılar insanlığa sundukları her bir araştırma nın doğruluğundan ve insanlığa faydasından ne kadar emin olurlarsa insanlıkta bundan nasibini alır ve o bilim insanına teşekkür eder ve müteşekkir olur. Bizler bilmediğimiz konularda kesinlikle araştırma yapmadan doğru bilgilere ulaşmadan ve tecrübelerimizle doğruluğuna kanaat getirmediğimiz hiçbir konuda başkalarını yanlışa yönlendirmemeliyiz. Asıl başlık açtığım konuya gelecek olursam Şöyleki; Ben montofon inek baktım ve hayvancılığı severek yaptım.Diğer inek ırkları hakkında pek bilgim yoktur. Bu platformda hayvanlarıma layıkıyla bakamadığımı verime koşamadığımı anladım ve keşke hayvanlarım şimdi elimde olsaydı da güzelce baksaydım demiyor da değilim[emoji23] ama Neyse sadede gelelim. Ben yurt dışından değilde anaç inekleri hayvan pazarlarından alıp inek bakmaya devam edersem bu anaçları suni tohumlamayla tohumlatıp istediğim saf ırka sahip olabilirmiyim? Yoksa maliyete katlanıp direk ithal daha mı risksiz olur. Yani hayvancılıkta destekler çok önemli desteğide devlet kayıtlı saf ırklara veriyor benim bildiğim sizler ne dersiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
BROWN SWESS (MONTOFON) SÜT SIĞIRCILIĞI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt