PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Bu 5 şeyi çocuğa asla yedirmeyin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 494278" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: Bu 5 şeyi çocuğa asla yedirmeyin</strong></p><p></p><p>Cocuklara yedirmeyin diyolar ama sarkuteri etleri disinda cidden et yedirmek mesele cocuklara. Hos biz almanyadayiz ve saglik dedimmi burda akan sular durur. O yüzden sorun yok, kola desen ayda bir girmez eve. Meyve suyu yine cok az. Su herseyin baslangici. Beni resimlerden az cok bilirsiniz. 1 ay öncesine kadar 122 123 kiloydum. 2 ocakta diete basladim, su an 109 kiloyum. Sabah ufak bi cavdar ekmeginden sandwich, aksama 300 gram kadar et, haftada 2 kerede sadece salata. Arada meyve. Tabi günde en az 2,5 -3 litre su...Aramizda iri sayilabilecek epey adam var, tavsiye ediyim dedim. Özelliklede RAHIM AVCI.))) Horlamam kesildi, bel agrilarim gitti..95 kiloya kadar inecem. Bu sefer hayli kararliyim. Bu ay sporada basliycam. Köye gidince sigarayida birakip köyde dag bayir kosaycam.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 494278, member: 22267"] [b]Ynt: Bu 5 şeyi çocuğa asla yedirmeyin[/b] Cocuklara yedirmeyin diyolar ama sarkuteri etleri disinda cidden et yedirmek mesele cocuklara. Hos biz almanyadayiz ve saglik dedimmi burda akan sular durur. O yüzden sorun yok, kola desen ayda bir girmez eve. Meyve suyu yine cok az. Su herseyin baslangici. Beni resimlerden az cok bilirsiniz. 1 ay öncesine kadar 122 123 kiloydum. 2 ocakta diete basladim, su an 109 kiloyum. Sabah ufak bi cavdar ekmeginden sandwich, aksama 300 gram kadar et, haftada 2 kerede sadece salata. Arada meyve. Tabi günde en az 2,5 -3 litre su...Aramizda iri sayilabilecek epey adam var, tavsiye ediyim dedim. Özelliklede RAHIM AVCI.))) Horlamam kesildi, bel agrilarim gitti..95 kiloya kadar inecem. Bu sefer hayli kararliyim. Bu ay sporada basliycam. Köye gidince sigarayida birakip köyde dag bayir kosaycam..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Bu 5 şeyi çocuğa asla yedirmeyin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt