PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu da benim çiftlik arkdaşlar ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="neo8787" data-source="post: 820552" data-attributes="member: 49313"><p><strong>Ynt: bu da benim çiftlik arkdaşlar ...</strong></p><p></p><p>teşekkürler arkdaşlar .şuan tam olarak 98 holstein var tamamı yani buzağı düve sağmal ,holstein erkek dana hepsi dahil . anguslar hariç. hayvanların bakımıyla ilgilide koruyucu hekimliğe çok dikkat ediyorum en önemli unsurlardan biri bu bence.onun dışında kendi yemimi kendim yapmam da bence cok önemli fabrika yemi ne kadar iyi olursa olsun eğerki doğru yemi yapacak bilgi birikiminiz varsa veya bir zooteknist ile çalışıyorsanız ve kaliteli hammadde kullanıyorsanız hiçbir fabrika yemi sizin yaptığınız yemden asla iyi olamaz bence çünkü bu fabrikalar kar amacıyla bu işi yapıyorlar ama biz verim için tabikide.bence bu hayvan verimi açısından çok çok önemli.tabi kullandığınız hammadde kaliteli olacak ben mesala tamamen organik vitamin ve minareller kullanıyorum bunun yanısıra bypass dcp ,efor ' un organik toz mayası bunlar gerçekten holstein gibi yüksek verimli hayvanlar için olmazsa olmaz. ilk bakıldığında bunlar pahalı ürünler bunların 25 kglik çuval fiyatları 120 lira civarı organik vitaminler dahada pahalılar ancak bunları kullandığım halde yem maliyetim gende fabrika yeminin altında bana artısı hayvanlarımın çok çok iyi beslenmeleri ama biraz zahmetli iş .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="neo8787, post: 820552, member: 49313"] [b]Ynt: bu da benim çiftlik arkdaşlar ...[/b] teşekkürler arkdaşlar .şuan tam olarak 98 holstein var tamamı yani buzağı düve sağmal ,holstein erkek dana hepsi dahil . anguslar hariç. hayvanların bakımıyla ilgilide koruyucu hekimliğe çok dikkat ediyorum en önemli unsurlardan biri bu bence.onun dışında kendi yemimi kendim yapmam da bence cok önemli fabrika yemi ne kadar iyi olursa olsun eğerki doğru yemi yapacak bilgi birikiminiz varsa veya bir zooteknist ile çalışıyorsanız ve kaliteli hammadde kullanıyorsanız hiçbir fabrika yemi sizin yaptığınız yemden asla iyi olamaz bence çünkü bu fabrikalar kar amacıyla bu işi yapıyorlar ama biz verim için tabikide.bence bu hayvan verimi açısından çok çok önemli.tabi kullandığınız hammadde kaliteli olacak ben mesala tamamen organik vitamin ve minareller kullanıyorum bunun yanısıra bypass dcp ,efor ' un organik toz mayası bunlar gerçekten holstein gibi yüksek verimli hayvanlar için olmazsa olmaz. ilk bakıldığında bunlar pahalı ürünler bunların 25 kglik çuval fiyatları 120 lira civarı organik vitaminler dahada pahalılar ancak bunları kullandığım halde yem maliyetim gende fabrika yeminin altında bana artısı hayvanlarımın çok çok iyi beslenmeleri ama biraz zahmetli iş . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu da benim çiftlik arkdaşlar ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt