PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu da benim çiftlik arkdaşlar ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Denizlihorozu" data-source="post: 820832" data-attributes="member: 47868"><p><strong>Ynt: bu da benim çiftlik arkdaşlar ...</strong></p><p></p><p>Merhaba arkadasim, benim gibi galiba diger arkadaslarda sizinde bu iste basarili oldugunuz icin buyuk bir heyecan icinde. Bu websitede cok yuksek seviyede profesyonel sekilde ama kendi imkanlariyla bu isten para kazanan ayakta kalan nadir arkadaslardan biri oldugunuzu soylememe gerek yok sanirim. Cenabi allah utandirmasin basarilarinizin devamini diliyorum... Bu iste basarili olmak icin alt yapi cok onemli bu konuda cok caba gosterdiginizi okuyorum.... Insalah anguslar da da holsteinler kadar basarili olursunuz. Benim merak ettigim bir kac konu var:</p><p>-Yeminizi kendiniz uretiyorum yazmissiniz bu kadar hayvan icin mesela yonca yazmassiniz yonca kullanmiyormsuunuz? Misir silaji da goremedim rasyonda? </p><p>- Bu kadar hayvan icin ne kadar bir alanda ekim yapiyorsunuz ve bu hayvanlari kac kisiyle bakiyorsunuz?</p><p>- anguslari nerden aldiginizi ogrenebilirmiyim?</p><p>- Suan elinizde ki hayvanlari satacakmisiniz?</p><p>- ciftligin diger fotolarini ve sagim haneyi merak ettigimi belirtmek isterim eger mumkunse onlarin fotolarini da gormek isterim.</p><p></p><p>Islerinizde basarilar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Denizlihorozu, post: 820832, member: 47868"] [b]Ynt: bu da benim çiftlik arkdaşlar ...[/b] Merhaba arkadasim, benim gibi galiba diger arkadaslarda sizinde bu iste basarili oldugunuz icin buyuk bir heyecan icinde. Bu websitede cok yuksek seviyede profesyonel sekilde ama kendi imkanlariyla bu isten para kazanan ayakta kalan nadir arkadaslardan biri oldugunuzu soylememe gerek yok sanirim. Cenabi allah utandirmasin basarilarinizin devamini diliyorum... Bu iste basarili olmak icin alt yapi cok onemli bu konuda cok caba gosterdiginizi okuyorum.... Insalah anguslar da da holsteinler kadar basarili olursunuz. Benim merak ettigim bir kac konu var: -Yeminizi kendiniz uretiyorum yazmissiniz bu kadar hayvan icin mesela yonca yazmassiniz yonca kullanmiyormsuunuz? Misir silaji da goremedim rasyonda? - Bu kadar hayvan icin ne kadar bir alanda ekim yapiyorsunuz ve bu hayvanlari kac kisiyle bakiyorsunuz? - anguslari nerden aldiginizi ogrenebilirmiyim? - Suan elinizde ki hayvanlari satacakmisiniz? - ciftligin diger fotolarini ve sagim haneyi merak ettigimi belirtmek isterim eger mumkunse onlarin fotolarini da gormek isterim. Islerinizde basarilar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu da benim çiftlik arkdaşlar ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt