PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu da benim çiftlik arkdaşlar ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 821662" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: bu da benim çiftlik arkdaşlar ...</strong></p><p></p><p>Hemşehrim öncelikle kocaman bir MAŞALLAHH. diyorum gerçekten sütten aldığınız verim üst düzey hatta diyebilirim bu süt ortalamasıyla Aksarayda birinci bile gelebilirsiniz Sütaşta bile 3000 enerji 23 protein yemle bu verimleri alamıyorlar bunun sebebi başta genetik yapı olsa gerek bakım beslemede çok önemli tabiki.Resimlerinize ve anlattıklarınıza bakılırsa bu işi gayet profesyonel ve bilinçli yapmaya çalıştığınızı anlıyorum Anguslar konusunda bencede acele etmeyin geçen yıl Acarlar çifliği çok dişi angus kestirmişti yani angus diyorsak süt işini bırakacaksınız o zaman besi yada süt besisi düşnüyorsunuzdur.Aksarayda hangi birliğe üyesiniz birde merak ettim sütü hangi firmaya veriyorsunuz ben Torkuya veriyorum çok soru sordum ama yine merak ettim süt verimi yüksek yağ oranınız kaç çıkıyor gerçi paypas yağı kullanıyormuşunuz.</p><p> Eğer hayvanlarınızı angusa çevirmek için satmayı düşünüyorsanız iletişim kuralım ben bu yıl işletmeye hayvan alımı yapacağım.Paylaşım için tekrar teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 821662, member: 17222"] [b]Ynt: bu da benim çiftlik arkdaşlar ...[/b] Hemşehrim öncelikle kocaman bir MAŞALLAHH. diyorum gerçekten sütten aldığınız verim üst düzey hatta diyebilirim bu süt ortalamasıyla Aksarayda birinci bile gelebilirsiniz Sütaşta bile 3000 enerji 23 protein yemle bu verimleri alamıyorlar bunun sebebi başta genetik yapı olsa gerek bakım beslemede çok önemli tabiki.Resimlerinize ve anlattıklarınıza bakılırsa bu işi gayet profesyonel ve bilinçli yapmaya çalıştığınızı anlıyorum Anguslar konusunda bencede acele etmeyin geçen yıl Acarlar çifliği çok dişi angus kestirmişti yani angus diyorsak süt işini bırakacaksınız o zaman besi yada süt besisi düşnüyorsunuzdur.Aksarayda hangi birliğe üyesiniz birde merak ettim sütü hangi firmaya veriyorsunuz ben Torkuya veriyorum çok soru sordum ama yine merak ettim süt verimi yüksek yağ oranınız kaç çıkıyor gerçi paypas yağı kullanıyormuşunuz. Eğer hayvanlarınızı angusa çevirmek için satmayı düşünüyorsanız iletişim kuralım ben bu yıl işletmeye hayvan alımı yapacağım.Paylaşım için tekrar teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu da benim çiftlik arkdaşlar ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt