PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
bu da benim eski massey ferguson 90 super
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okan 266 4x4" data-source="post: 342978" data-attributes="member: 29924"><p><strong>Ynt: bu da benim eski massey ferguson 90 super</strong></p><p></p><p>1966 modell ve tam benim dogum günüden beri bizdeydi 1986 beri</p><p>2010 da satik m cok zormus satmak arkadaslar. yazindan yazina bazimanlari bizim sehirde görüyörum ve icim agliyor baska birsi üstünde oldunda.</p><p>neler cekdik ikimiz.</p><p>bizim yurtdisnda bile tamire getirdim. cok masraf yaptim ama düzen tutmadi. </p><p>ondansanra 266 4x4 aldim ve bunu sadece gezmek icin kullaniyordum. bir baska duygu bu. rahmetli dedemin motoruydu. ah dedem ah ceske yanimzda olsaydim.(dedem 2002 trafik de oldü).</p><p></p><p>slm</p><p>arkadaslar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okan 266 4x4, post: 342978, member: 29924"] [b]Ynt: bu da benim eski massey ferguson 90 super[/b] 1966 modell ve tam benim dogum günüden beri bizdeydi 1986 beri 2010 da satik m cok zormus satmak arkadaslar. yazindan yazina bazimanlari bizim sehirde görüyörum ve icim agliyor baska birsi üstünde oldunda. neler cekdik ikimiz. bizim yurtdisnda bile tamire getirdim. cok masraf yaptim ama düzen tutmadi. ondansanra 266 4x4 aldim ve bunu sadece gezmek icin kullaniyordum. bir baska duygu bu. rahmetli dedemin motoruydu. ah dedem ah ceske yanimzda olsaydim.(dedem 2002 trafik de oldü). slm arkadaslar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
bu da benim eski massey ferguson 90 super
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt