PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Bu Gübreyi KuLLanan Öneren var mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="musdi60" data-source="post: 1006602" data-attributes="member: 47449"><p>Dogrudur kullanan birisi olarak lafini yabana atmamam gerek. mimzerden geciyor 2 ay once 10 dekar bugday ekiminde kullandim mimzerle ektik sikinti olmadi hayvan gubresine gelince oyle 3, 5 dekar olsa tamam ama hangi birine atalim okadar bulunamaz bizim topraklarda yillardir kimyasal gubrelerle topragi baya yorduk tuz cok ph yuksek buralarda 50 kg den assa atan yok tabana en basta allah verecek nasibini ben dapta 3 , 15 de kullaniyom misirlarda bazen cok bazen hayal kirikligi oluyor allahin dedigi olur nasip yani. </p><p>Ben 12.26 yada 12.12 hexaferm 40 kg ve yanina 10 kg amonyum sulfat ekleyerek atmak istiyirum. Bunlarin fiyatida 25 kg si 37.5 pahali degil.. Bilmiyorum isde arastiriyorum daha ekimlere cook var ama aklimda bunlar var ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="musdi60, post: 1006602, member: 47449"] Dogrudur kullanan birisi olarak lafini yabana atmamam gerek. mimzerden geciyor 2 ay once 10 dekar bugday ekiminde kullandim mimzerle ektik sikinti olmadi hayvan gubresine gelince oyle 3, 5 dekar olsa tamam ama hangi birine atalim okadar bulunamaz bizim topraklarda yillardir kimyasal gubrelerle topragi baya yorduk tuz cok ph yuksek buralarda 50 kg den assa atan yok tabana en basta allah verecek nasibini ben dapta 3 , 15 de kullaniyom misirlarda bazen cok bazen hayal kirikligi oluyor allahin dedigi olur nasip yani. Ben 12.26 yada 12.12 hexaferm 40 kg ve yanina 10 kg amonyum sulfat ekleyerek atmak istiyirum. Bunlarin fiyatida 25 kg si 37.5 pahali degil.. Bilmiyorum isde arastiriyorum daha ekimlere cook var ama aklimda bunlar var .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Bu Gübreyi KuLLanan Öneren var mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt