PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Bu Gübreyi KuLLanan Öneren var mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 1006638" data-attributes="member: 44293"><p>Gübre çok çok kaliteli olabilir hatta asrın icadı olabilir lakin;</p><p></p><p>Antalya Growtech Fuarında standlarına gittim Eren Aslan'da yanımdaydı standın önünde en az 15 dakika bekledik katalog baktık mühendisle aramızda 1 masa var yüz yüze bakıyoruz gelipte buyrun nasıl yardımcı olurum demiyor kendi aralarında muhabbet ediyorlar fuardan sonra firmaya mail attım bilgi almak istiyorum fuarda böyle böyle oldu diye cevap bugünde gelmezse yok yılbaşından önce telefonla aradım sizi arayacağız dediler yine aynı hala yok bu saatten sonra bende de yok asrın icadı olsa yine yok...</p><p></p><p>Toprak ıslahı yapmak istiyorsanız humik-asit ve ahır gübresi tercih edin en etkilisi odur bu gübreler bence ikinci aşama yani toprak ıslah edildikten sonraki aşama tekrardan aynı yere gelmemek için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 1006638, member: 44293"] Gübre çok çok kaliteli olabilir hatta asrın icadı olabilir lakin; Antalya Growtech Fuarında standlarına gittim Eren Aslan'da yanımdaydı standın önünde en az 15 dakika bekledik katalog baktık mühendisle aramızda 1 masa var yüz yüze bakıyoruz gelipte buyrun nasıl yardımcı olurum demiyor kendi aralarında muhabbet ediyorlar fuardan sonra firmaya mail attım bilgi almak istiyorum fuarda böyle böyle oldu diye cevap bugünde gelmezse yok yılbaşından önce telefonla aradım sizi arayacağız dediler yine aynı hala yok bu saatten sonra bende de yok asrın icadı olsa yine yok... Toprak ıslahı yapmak istiyorsanız humik-asit ve ahır gübresi tercih edin en etkilisi odur bu gübreler bence ikinci aşama yani toprak ıslah edildikten sonraki aşama tekrardan aynı yere gelmemek için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Bu Gübreyi KuLLanan Öneren var mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt