PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BU GÜN BENDE BUĞDAYLARIMI GEZDİM.YILA BAKARAK ŞÜKÜR GÜZEL.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 846492" data-attributes="member: 35264"><p>S.A hayırlı akşamlar arkadaşlar.</p><p>bu gün bende buğdaylarımı gezdim.şükür yıla bakarak güzel.buğdayın cinsi sönmez 2001 .tamamı sertifikalı tohum.ve nadas yarler.</p><p>yerlerimi pullukla hiç sürmedim.2012 yılının son güzünde çizelle sürdüm.2013 yılı bahar aylarında 1 ay arayla şaşırtmalı biçimde 2 çizel ,2 kultüvatör(kazayagı) en sonda merdaneli kırk diş cekip ektim.</p><p>taban gübresi olarak süper ekin gübresi 1000m2 hesabından 18-20 kğ arası attım</p><p>bahar gübresi olarak sülfat ve 33 karışı yine tarlasına göre 15 - 18 arası attım.</p><p>foto daha coktu ama ancak bu kadar yükleye bildim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 846492, member: 35264"] S.A hayırlı akşamlar arkadaşlar. bu gün bende buğdaylarımı gezdim.şükür yıla bakarak güzel.buğdayın cinsi sönmez 2001 .tamamı sertifikalı tohum.ve nadas yarler. yerlerimi pullukla hiç sürmedim.2012 yılının son güzünde çizelle sürdüm.2013 yılı bahar aylarında 1 ay arayla şaşırtmalı biçimde 2 çizel ,2 kultüvatör(kazayagı) en sonda merdaneli kırk diş cekip ektim. taban gübresi olarak süper ekin gübresi 1000m2 hesabından 18-20 kğ arası attım bahar gübresi olarak sülfat ve 33 karışı yine tarlasına göre 15 - 18 arası attım. foto daha coktu ama ancak bu kadar yükleye bildim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
BU GÜN BENDE BUĞDAYLARIMI GEZDİM.YILA BAKARAK ŞÜKÜR GÜZEL.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt