PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bu gün İzmir bölgesinde tarıma gireceğim deseniz ne ekersiniz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="enigma103" data-source="post: 952545" data-attributes="member: 59650"><p><strong>Ynt: Bu gün İzmir bölgesinde tarıma gireceğim deseniz ne ekersiniz ?</strong></p><p></p><p>Merhaba</p><p>Cevaplar için teşekkürler.</p><p>Aslında amaç parayı bankada faizde veya dövizde atıl tutmak yerine yatırım için arazi almak ,almışken de boş duracağına yarı zamanlı uğraşarak yan gelir elde etmek.</p><p>Henüz bir arazimiz yok ama Aliağa ,Çandarlı veya Güzelbahçe,Urla,Seferihisar,Torbalı bölgelerini düşünüyorum.</p><p></p><p>400.000 TL nin yıllık faiz getirisi vergiden sonra 30.000 TL ama enflasyon, dolardaki çılgın artışlarla 5-10 seneye para pul oluyor.</p><p></p><p>Dövizde tutsan faiz alamıyorsun.</p><p></p><p>Ev fiyatları uçmuş gitmiş.Ev alıp kiracıya versen kira ödedi ödemedi derdi var.</p><p></p><p>Benim bulduğum ideal yöntem arazi..</p><p>EN azından malın oluyor..</p><p>Ama boş durmasın ama işime de engel olmadan ilgilenebileceğim yan bir iş kapısı ..</p><p></p><p>Paylaşımlarınız çok kıymetli.</p><p></p><p>Bölge ve ürün veya yöntem önerilerinizi dinlemek isterim.</p><p></p><p>Mesela silaj paket makinası çok orjinal.Araştıracağım.</p><p></p><p>Patates veya herhangi bir ürün dediğiniz gibi bir yıl tavan yapıyor bir yıl yola dökülüyor.</p><p></p><p>Ceviz veya badem ağacı ekmeyi de araştırıyorum.</p><p></p><p>Yeni cevaplar için de şimdiden teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enigma103, post: 952545, member: 59650"] [b]Ynt: Bu gün İzmir bölgesinde tarıma gireceğim deseniz ne ekersiniz ?[/b] Merhaba Cevaplar için teşekkürler. Aslında amaç parayı bankada faizde veya dövizde atıl tutmak yerine yatırım için arazi almak ,almışken de boş duracağına yarı zamanlı uğraşarak yan gelir elde etmek. Henüz bir arazimiz yok ama Aliağa ,Çandarlı veya Güzelbahçe,Urla,Seferihisar,Torbalı bölgelerini düşünüyorum. 400.000 TL nin yıllık faiz getirisi vergiden sonra 30.000 TL ama enflasyon, dolardaki çılgın artışlarla 5-10 seneye para pul oluyor. Dövizde tutsan faiz alamıyorsun. Ev fiyatları uçmuş gitmiş.Ev alıp kiracıya versen kira ödedi ödemedi derdi var. Benim bulduğum ideal yöntem arazi.. EN azından malın oluyor.. Ama boş durmasın ama işime de engel olmadan ilgilenebileceğim yan bir iş kapısı .. Paylaşımlarınız çok kıymetli. Bölge ve ürün veya yöntem önerilerinizi dinlemek isterim. Mesela silaj paket makinası çok orjinal.Araştıracağım. Patates veya herhangi bir ürün dediğiniz gibi bir yıl tavan yapıyor bir yıl yola dökülüyor. Ceviz veya badem ağacı ekmeyi de araştırıyorum. Yeni cevaplar için de şimdiden teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Bu gün İzmir bölgesinde tarıma gireceğim deseniz ne ekersiniz ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt