PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BU İLAN HAKKINDAKİ GÖRÜSLERİNİZ ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 456090" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: BU İLAN HAKKINDAKİ GÖRÜSLERİNİZ ?</strong></p><p></p><p>Kardeş sen Konyalı değil misin? Git tümosan al. tepe tepe kullan. Ben 2005 74-80 dtk yı sattım cam gibi makina 35.700 tl ye. Yada İbrahim abiyi dinle gidin adanaya alın makinayı gelin. 30 bin liralık motorlara 40 bin lira vermek mantıklımı sizce</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 456090, member: 919"] [b]Ynt: BU İLAN HAKKINDAKİ GÖRÜSLERİNİZ ?[/b] Kardeş sen Konyalı değil misin? Git tümosan al. tepe tepe kullan. Ben 2005 74-80 dtk yı sattım cam gibi makina 35.700 tl ye. Yada İbrahim abiyi dinle gidin adanaya alın makinayı gelin. 30 bin liralık motorlara 40 bin lira vermek mantıklımı sizce [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
BU İLAN HAKKINDAKİ GÖRÜSLERİNİZ ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt