PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
bu işin sonu hiçde hayırlı değil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 626274" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: bu işin sonu hiçde hayırlı değil</strong></p><p></p><p></p><p>çağrı bey kardeşim var olmaz olurmu adam tarlasının yerini bilmez ama çiftçi kayıt sisteminde kayıtlı ve adına dosyası var .tarlayı ekmese ,ortana veya kirayada versede bu desteği alıyo.ben ona karşıyım kirada ,ortakda olsa desteği hakeden işleyen alması lazım.</p><p>ben bu desdek işi ilk başladığı yıllarda başımdan gecen olayı aynen yazıyorum.ilk yıllarda dosya verirken zıraat odasından onay gerkekiyodu.dosyada ekili yer ve nadas diye yazıp veriyodum .böyle yapınca zıraat odasındaki elamanda ,ilçe tarımdaki memurda neden nadas yazıyon hep ekili göster diye fırca atıyodu.neymiş hesap kitap işi zor oluyomuş,nadas yazdığın zaman gübre desteği alamazmışın.bilmem neler.</p><p>bide 2005 yılına kadar bu buğdaya 50 krş prim işimi vardı.bunun düzen tutmuyca ta o zaman belliydi.vatandaşı üstü kapalı sahtekarla bu sistemle baştan kendileri alıştırdılar.ekilen ,ekilmeyen yere kota cıkartarak.</p><p>yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın .bunda suç çiftçide deyil bu işle uğraşan kurumda ,kuruluşda.ekili olan olmayan yeri kontröl et onca memur niye boşa maaş alıyo.gelsin baksın .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 626274, member: 35264"] [b]Ynt: bu işin sonu hiçde hayırlı değil[/b] çağrı bey kardeşim var olmaz olurmu adam tarlasının yerini bilmez ama çiftçi kayıt sisteminde kayıtlı ve adına dosyası var .tarlayı ekmese ,ortana veya kirayada versede bu desteği alıyo.ben ona karşıyım kirada ,ortakda olsa desteği hakeden işleyen alması lazım. ben bu desdek işi ilk başladığı yıllarda başımdan gecen olayı aynen yazıyorum.ilk yıllarda dosya verirken zıraat odasından onay gerkekiyodu.dosyada ekili yer ve nadas diye yazıp veriyodum .böyle yapınca zıraat odasındaki elamanda ,ilçe tarımdaki memurda neden nadas yazıyon hep ekili göster diye fırca atıyodu.neymiş hesap kitap işi zor oluyomuş,nadas yazdığın zaman gübre desteği alamazmışın.bilmem neler. bide 2005 yılına kadar bu buğdaya 50 krş prim işimi vardı.bunun düzen tutmuyca ta o zaman belliydi.vatandaşı üstü kapalı sahtekarla bu sistemle baştan kendileri alıştırdılar.ekilen ,ekilmeyen yere kota cıkartarak. yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın .bunda suç çiftçide deyil bu işle uğraşan kurumda ,kuruluşda.ekili olan olmayan yeri kontröl et onca memur niye boşa maaş alıyo.gelsin baksın . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
bu işin sonu hiçde hayırlı değil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt