PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Bu makinaları bizlerde görmek isteriz - NH & Sperry 1880 slaj makinesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 908188" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: bu makinaları bizlerde görmek isteriz</strong></p><p></p><p></p><p>yanlış düşünüyorsun bence</p><p>sonuçta herşey konfor lüks veya teknoloji demek degil</p><p>ülkemizde hala millet 100bine traktör alıyor arkasınada birtane slaj makinası alıyor oda 10-15bin olsa</p><p>toplam 110-115bin gibi bir rakam ödeyip en fazla 2 sıra biçim yapıdıgını düşünürsek</p><p></p><p>şu videodaki makina hernekadar eski olsada konforsuz olsada hem çok ucuzdur hemde çok daha fazla iş yapar</p><p></p><p>şahsen hayvancılık yapsam senede 50-100 dekar slajlık mısır eksem böyle bir makinayı alırdım 20-30bine en fazla (belki ahada ucuzdur)</p><p>ve hem kendi işimi hemde çevremdeki az miktardaki işi yapardım makina 1 yılda bilemedin 2 yılda kendini amorti ederdi </p><p></p><p>neden 110-115bin gibi bir para baglayayım ki</p><p></p><p>buarada 8bin serisi güzel makinadır 8binleri satıp 56 alan çok kişi oldu çevremizde fakat müşteri memnuniyeti 56larda pek yok(8binler temiz biçim yapıyor 56lar çok döküyor ne yapılırsa yapılsın hatta köyümüz ve çevresinde çok pek olmasada 5070 den bile temiz biçiyor)</p><p>kaldıki müşteride imkanı olursa hala 8bine biçtiriyor 56lardan çok da memnun degil müşteriler</p><p>bende önümde 8bin ve 56 tercihi olursa 8bini tercih ediyorum 8 bin yoksa laverdayı tercih ediyorum oda yoksa mecburen 56</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 908188, member: 33118"] [b]Ynt: bu makinaları bizlerde görmek isteriz[/b] yanlış düşünüyorsun bence sonuçta herşey konfor lüks veya teknoloji demek degil ülkemizde hala millet 100bine traktör alıyor arkasınada birtane slaj makinası alıyor oda 10-15bin olsa toplam 110-115bin gibi bir rakam ödeyip en fazla 2 sıra biçim yapıdıgını düşünürsek şu videodaki makina hernekadar eski olsada konforsuz olsada hem çok ucuzdur hemde çok daha fazla iş yapar şahsen hayvancılık yapsam senede 50-100 dekar slajlık mısır eksem böyle bir makinayı alırdım 20-30bine en fazla (belki ahada ucuzdur) ve hem kendi işimi hemde çevremdeki az miktardaki işi yapardım makina 1 yılda bilemedin 2 yılda kendini amorti ederdi neden 110-115bin gibi bir para baglayayım ki buarada 8bin serisi güzel makinadır 8binleri satıp 56 alan çok kişi oldu çevremizde fakat müşteri memnuniyeti 56larda pek yok(8binler temiz biçim yapıyor 56lar çok döküyor ne yapılırsa yapılsın hatta köyümüz ve çevresinde çok pek olmasada 5070 den bile temiz biçiyor) kaldıki müşteride imkanı olursa hala 8bine biçtiriyor 56lardan çok da memnun degil müşteriler bende önümde 8bin ve 56 tercihi olursa 8bini tercih ediyorum 8 bin yoksa laverdayı tercih ediyorum oda yoksa mecburen 56 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Bu makinaları bizlerde görmek isteriz - NH & Sperry 1880 slaj makinesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt