PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Bu mibzer kaç tl ye alınır?sizce
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1043669" data-attributes="member: 20560"><p>Hımm. Tohum ve gübre ayar kollarına bir bakın bence boşluk var mı? Ufak bir oynatmanız dişli veya dişli üzerindeki kapaklara orantılı hareket ettiriyor mu? </p><p></p><p>Boya yaptırılmış ama çok özen gösterileceğini sanmam el-ayak sığmayacak dar yerlere kör noktalara bakın/dokunun pastan kaynaklı deforme hissedecek misiniz bakalım.</p><p>Buralarda otomatik diye tabir edilen, ön tarafta bulunan iki kol varya ekim işine başlarken öne doğru asıldığımız kollar. Onları öne çekili tutarken zincirin takılı olduğu diski elinizle öne doğru çevirmeye çalışın. İyi yağlanmışsa traktöre takıp çekmeden de kolayca dönebilmeli. Galeri yağlayıp bir müddet kullanmamıştır herhalde. Bunlar size önceki sahibinin kullanımı hakkında fikir verebilir. </p><p></p><p>Birde sadece benim değil diğer arkadaşların fikrinede dikkat edin ben pek anlamam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1043669, member: 20560"] Hımm. Tohum ve gübre ayar kollarına bir bakın bence boşluk var mı? Ufak bir oynatmanız dişli veya dişli üzerindeki kapaklara orantılı hareket ettiriyor mu? Boya yaptırılmış ama çok özen gösterileceğini sanmam el-ayak sığmayacak dar yerlere kör noktalara bakın/dokunun pastan kaynaklı deforme hissedecek misiniz bakalım. Buralarda otomatik diye tabir edilen, ön tarafta bulunan iki kol varya ekim işine başlarken öne doğru asıldığımız kollar. Onları öne çekili tutarken zincirin takılı olduğu diski elinizle öne doğru çevirmeye çalışın. İyi yağlanmışsa traktöre takıp çekmeden de kolayca dönebilmeli. Galeri yağlayıp bir müddet kullanmamıştır herhalde. Bunlar size önceki sahibinin kullanımı hakkında fikir verebilir. Birde sadece benim değil diğer arkadaşların fikrinede dikkat edin ben pek anlamam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Bu mibzer kaç tl ye alınır?sizce
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt