PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 406858" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Bu nasıl ERKUNT</strong></p><p></p><p>2006 kullandım.3 adet ailcek.bir sorun olmadı.ne hararet ne güç kaybı.2008 lüksü kullnadım harikaydı.akılmdan çıkmıyor.şuan 2011 aldım yine 3 adet.ailecek.105 saate. şimdilik sorun yok.hılı 4 de bayılması normal.çok süratlı traktör agır 4 tonun üstünde birde yük binince haliyle oluyor.3 silindir 74 hb.bir traktör 90- 100hb ile kıyaslanıyor.ayagı tarlada agır.ama okadar da degil.en agır işlerde kullnıyoruz sorun yok olmadı. 5 li 14 nura 4 lü 16 numara 13 lü kaz ayagı kullnıyorum.kullnıyoruz kardeşim samanda kullnıyor acımadan.2006 sını vurmadıgı taş kaya çekmediğ.i çektirmediği vuruşturmadıgı traktör kalmadı.ne hararet ne şikayet.ama matorun açılması gerek.bizim işimiz fazlasıyla görüyör.erkunta alışmak gerekiyor.ilk alımlarda şikayet oluyor ama alışınca aranıyor yeri farkı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 406858, member: 988"] [b]Ynt: Bu nasıl ERKUNT[/b] 2006 kullandım.3 adet ailcek.bir sorun olmadı.ne hararet ne güç kaybı.2008 lüksü kullnadım harikaydı.akılmdan çıkmıyor.şuan 2011 aldım yine 3 adet.ailecek.105 saate. şimdilik sorun yok.hılı 4 de bayılması normal.çok süratlı traktör agır 4 tonun üstünde birde yük binince haliyle oluyor.3 silindir 74 hb.bir traktör 90- 100hb ile kıyaslanıyor.ayagı tarlada agır.ama okadar da degil.en agır işlerde kullnıyoruz sorun yok olmadı. 5 li 14 nura 4 lü 16 numara 13 lü kaz ayagı kullnıyorum.kullnıyoruz kardeşim samanda kullnıyor acımadan.2006 sını vurmadıgı taş kaya çekmediğ.i çektirmediği vuruşturmadıgı traktör kalmadı.ne hararet ne şikayet.ama matorun açılması gerek.bizim işimiz fazlasıyla görüyör.erkunta alışmak gerekiyor.ilk alımlarda şikayet oluyor ama alışınca aranıyor yeri farkı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt