PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 407566" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Bu nasıl ERKUNT</strong></p><p></p><p>arkadaşım benim 2006 model erkunt servet 80t tekçekerim vardı ve gayet memnundum.. çekişi harikaydı hararet falanda yoktu.. yakıtıda çok az 20 gazı geçmeyince 640 fiattan az yakıyordu.. seninkinde bi sorun vardır.. kaldıki zaten hararet yapıyorsa çekmez.. 285 falan 3lü14lü pullukla asla yetişmez.. ben 4lü 12 ,4lü14lü ve 3lü 14lü pulllukla kullandım performansı gayet iyi idi 75bg e göre.. seri traktör oldugu için seri4 ile rampada hemen düşer ama 3e düşüncede gayet iyi çeker.. düzde 5ton yükle boş 285i geçtim ben .. senin traktörünün motoru darbe yemiş anladıgım kadarıyla hararet yaptırılmışsssa senden evvel eski performansını göstermez.. benim şuan erkuntum da yok kendi ayranımda değil dogruya dogru bu kadar eleştiriyi hak etmiyor bu traktör.. 2005 model miş traktörün sanırım senden önce baya hor kullanılmış traktör.. ha bide 4lü14lü pullugu rölantide çekerdi tavında toprakta.. 15gazla kullanırdık tarlada..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 407566, member: 2401"] [b]Ynt: Bu nasıl ERKUNT[/b] arkadaşım benim 2006 model erkunt servet 80t tekçekerim vardı ve gayet memnundum.. çekişi harikaydı hararet falanda yoktu.. yakıtıda çok az 20 gazı geçmeyince 640 fiattan az yakıyordu.. seninkinde bi sorun vardır.. kaldıki zaten hararet yapıyorsa çekmez.. 285 falan 3lü14lü pullukla asla yetişmez.. ben 4lü 12 ,4lü14lü ve 3lü 14lü pulllukla kullandım performansı gayet iyi idi 75bg e göre.. seri traktör oldugu için seri4 ile rampada hemen düşer ama 3e düşüncede gayet iyi çeker.. düzde 5ton yükle boş 285i geçtim ben .. senin traktörünün motoru darbe yemiş anladıgım kadarıyla hararet yaptırılmışsssa senden evvel eski performansını göstermez.. benim şuan erkuntum da yok kendi ayranımda değil dogruya dogru bu kadar eleştiriyi hak etmiyor bu traktör.. 2005 model miş traktörün sanırım senden önce baya hor kullanılmış traktör.. ha bide 4lü14lü pullugu rölantide çekerdi tavında toprakta.. 15gazla kullanırdık tarlada.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt