PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Erkunt05" data-source="post: 408182" data-attributes="member: 25091"><p><strong>Ynt: Bu nasıl ERKUNT</strong></p><p></p><p>Cevap yazan herkese teşekkürler. erkuntçu arkadaşlar benim erkunta bi garezim yok olamazda öyle olsa almazdım. cem beyin dediği gibi ponpada sorun olabilir ona baktıracam. erkunt tarlada yavaş bunu herkes kabul etsin bunun tartışılacak bi yanı yok ben defalarca denedim. zf şanzıman seri diyorsunuz o nedenle rampada bayıldığını söyleyen arkadaşlar var onuda kabul ediyorum tamam hızlı 4 le çekmeyebilir ama agır 4 le çeksin. yok ama onlada çekmiyor 3 le çekiyor erkuntun 3. viteside masseyin 2. vitesine denk geliyor . şunu söyleyeyim 285 le aynı yükle tarladan arpa getirdik yol rampa 14 km yolda 285 benden tam yarım saat önce geldi buna ne diyeceksiniz (yüküde 3 ton civarında fazla değil ). bi arkadaş düzde 285 geçtiğini yazmış evet haklı düzde bende geçtim çündü erkunt süratli bunu herkes kabul ediyor. benim sorduğum rampada eşit yükle geçen varmı? yani kaçıncı vitesle çıktığını sormuyorum önemli olan mf den hızlı çıkması. Birde ağırlık konusu var. tekrar yazayım bendeki servet 80t 2 wd 2005 model gölgenlikli ( ropslu) tüm ağırlıkları tam ( 3 er adet arka tekerlerde, 10 adet de ön ağırlığı var). bizde birde mf 265s 98 model yeni tip var, onunda ağırlıkları tam hatta arkada bir çift fazla var gölgenligide var. Boş remorkla tartıldım 265s 4500kg .Erkunt servet 4760 kg remork aynı. demek istediğim erkunt 265s den 260 kg ağır. boş remork 1500 kg civarında. yani server 80t 2wd milletin dediği gibi 3800 kg felan değil. ben şu sonuca varıyorum erkunt hakkında söylenenlerin çoğu abartı olduğu gibi ağırlık konusuda abartı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Erkunt05, post: 408182, member: 25091"] [b]Ynt: Bu nasıl ERKUNT[/b] Cevap yazan herkese teşekkürler. erkuntçu arkadaşlar benim erkunta bi garezim yok olamazda öyle olsa almazdım. cem beyin dediği gibi ponpada sorun olabilir ona baktıracam. erkunt tarlada yavaş bunu herkes kabul etsin bunun tartışılacak bi yanı yok ben defalarca denedim. zf şanzıman seri diyorsunuz o nedenle rampada bayıldığını söyleyen arkadaşlar var onuda kabul ediyorum tamam hızlı 4 le çekmeyebilir ama agır 4 le çeksin. yok ama onlada çekmiyor 3 le çekiyor erkuntun 3. viteside masseyin 2. vitesine denk geliyor . şunu söyleyeyim 285 le aynı yükle tarladan arpa getirdik yol rampa 14 km yolda 285 benden tam yarım saat önce geldi buna ne diyeceksiniz (yüküde 3 ton civarında fazla değil ). bi arkadaş düzde 285 geçtiğini yazmış evet haklı düzde bende geçtim çündü erkunt süratli bunu herkes kabul ediyor. benim sorduğum rampada eşit yükle geçen varmı? yani kaçıncı vitesle çıktığını sormuyorum önemli olan mf den hızlı çıkması. Birde ağırlık konusu var. tekrar yazayım bendeki servet 80t 2 wd 2005 model gölgenlikli ( ropslu) tüm ağırlıkları tam ( 3 er adet arka tekerlerde, 10 adet de ön ağırlığı var). bizde birde mf 265s 98 model yeni tip var, onunda ağırlıkları tam hatta arkada bir çift fazla var gölgenligide var. Boş remorkla tartıldım 265s 4500kg .Erkunt servet 4760 kg remork aynı. demek istediğim erkunt 265s den 260 kg ağır. boş remork 1500 kg civarında. yani server 80t 2wd milletin dediği gibi 3800 kg felan değil. ben şu sonuca varıyorum erkunt hakkında söylenenlerin çoğu abartı olduğu gibi ağırlık konusuda abartı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt