PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 408201" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: Bu nasıl ERKUNT</strong></p><p></p><p>sana traktörünle Erkuntunla mutluluklar dilerim toprağım......................</p><p>.........................Çorum da Türkiyede sadece iki ilde yapılan hiç bir ustanın yapamayacağı cesaret edemediği D4 toyota ma tüp takdırdım ....usta diyoki ya biz bunu bilmiyoduk tüp takılmadığından 3500 devirden sonra bu nasıl bir makina oluyor yakıtınada inanamıyacaksın gör dedi.... şimdi sana Uno kadar anca yaktığını söyleyeceğim......inanmayabilirsin ki o zaman gelip test etmek Ilgaz dağında kekikle beslenmiş dananın etini yemek boynunun borcu ve ilk fırsatta bir Japon malı ile tanışmanı senden isteyeceğim ....Erkunt memleket için çok önemli bir firma ama reno gibi reno 9 gibi clio gibi Kubota ise Toyota gibi Honda gibi kısacası 3-5 gömlek üstün ....nasıl arabada HIZLI GİTMEK DEĞİL O HIZLA GİDERKEN DURABİLMEK önemli ise traktördede ÇEKMEK DEĞİL ÇEKERKEN DAĞILMAMAK önemlidir ... ayrıca birde açık çek verip duruyorum bi cevap alamadım madem Erkunt o kadar mükemmel bizim 60-56 yı yarın değiştirelim 11 sene aynı şartlarda çalışıp onun gibi durabileceğini garanti eden varsa....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 408201, member: 24598"] [b]Ynt: Bu nasıl ERKUNT[/b] sana traktörünle Erkuntunla mutluluklar dilerim toprağım...................... .........................Çorum da Türkiyede sadece iki ilde yapılan hiç bir ustanın yapamayacağı cesaret edemediği D4 toyota ma tüp takdırdım ....usta diyoki ya biz bunu bilmiyoduk tüp takılmadığından 3500 devirden sonra bu nasıl bir makina oluyor yakıtınada inanamıyacaksın gör dedi.... şimdi sana Uno kadar anca yaktığını söyleyeceğim......inanmayabilirsin ki o zaman gelip test etmek Ilgaz dağında kekikle beslenmiş dananın etini yemek boynunun borcu ve ilk fırsatta bir Japon malı ile tanışmanı senden isteyeceğim ....Erkunt memleket için çok önemli bir firma ama reno gibi reno 9 gibi clio gibi Kubota ise Toyota gibi Honda gibi kısacası 3-5 gömlek üstün ....nasıl arabada HIZLI GİTMEK DEĞİL O HIZLA GİDERKEN DURABİLMEK önemli ise traktördede ÇEKMEK DEĞİL ÇEKERKEN DAĞILMAMAK önemlidir ... ayrıca birde açık çek verip duruyorum bi cevap alamadım madem Erkunt o kadar mükemmel bizim 60-56 yı yarın değiştirelim 11 sene aynı şartlarda çalışıp onun gibi durabileceğini garanti eden varsa.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu nasıl ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt