PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu Özellik Nedir.?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cebrail68" data-source="post: 815907" data-attributes="member: 48562"><p><strong>Ynt: Bu Özellik Nedir.?</strong></p><p></p><p>Yeni Bigiler Öğrendim </p><p>Biofuel, canli organizmalar kaynakli yakitlara verilen addir. Ornegin, hayvan gubresinden gaz elde ediliyor, bu bircesit biofueldir;biogas olarak gecer. Bu biogas bir islemden daha geciyor, ve sivi halde biofuel adiyla kullaniliyor. Normalde bu yakiti aracin guvenli bir sekilde tuketebilmesi icin aracta ufak bir modifikasyon yapilmasi gerekiyor. Iste o sordugun ozellik aracin o yakiti yakmaya (sanirim bir katki istiyor) hazir oldugunu belirtiyor.</p><p> </p><p>Bilgilerden Dolayı Sayın BillKara Adlı Üyemize Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cebrail68, post: 815907, member: 48562"] [b]Ynt: Bu Özellik Nedir.?[/b] Yeni Bigiler Öğrendim Biofuel, canli organizmalar kaynakli yakitlara verilen addir. Ornegin, hayvan gubresinden gaz elde ediliyor, bu bircesit biofueldir;biogas olarak gecer. Bu biogas bir islemden daha geciyor, ve sivi halde biofuel adiyla kullaniliyor. Normalde bu yakiti aracin guvenli bir sekilde tuketebilmesi icin aracta ufak bir modifikasyon yapilmasi gerekiyor. Iste o sordugun ozellik aracin o yakiti yakmaya (sanirim bir katki istiyor) hazir oldugunu belirtiyor. Bilgilerden Dolayı Sayın BillKara Adlı Üyemize Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Bu Özellik Nedir.?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt