PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BU SAME NASIL ARKADAŞLAR YARAR MI ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 286601" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: BU SAME NASIL ARKADAŞLAR YARAR MI ?</strong></p><p></p><p>sen ikisini kullanıyorsun uzun süredir takip ediyorum.aslında same bizim buralarda hiç yok yeni çıkanlar yerli olanlar çok kötü şöyle çok dar ve sürücü hareket alanları dar.bizim arazilerde devrilme kaza riski çok yüksek tipide yok.hiç hoş degil.sadece adı var same deutuzların.newhollanları sol yandaki ileri geri kolu ve traktörün kontrol panelerinin ve direksiyon kısmının tipsiz olmasından dolayı sevmiyorum.td 80 4x4 58000 sıfırn alıyordum 2 adet ilk çıktıgında sırf vites ve kabin içi tertibatından hoşuıma gitmedi.uzel ve mf büyük konuşmayım en son tercihim.landini hiç sevmedim tutmadım.mccormik 2.ellerini görünce ankarada usandım.çok yıpramış ve çabuk sönmüş solmuşlar.jd hiç sevmedim düşünmedim bir ara şöyle bir araştırdım hindistan meksika deyince uzak durdum.fent de bize pariste veya dubaiden giyinmek gibi geliyor geriye erkunt ve same kalıyor.bu benim gönlüm fikrim sevmeyince için ılımayınca olmuyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 286601, member: 988"] [b]Ynt: BU SAME NASIL ARKADAŞLAR YARAR MI ?[/b] sen ikisini kullanıyorsun uzun süredir takip ediyorum.aslında same bizim buralarda hiç yok yeni çıkanlar yerli olanlar çok kötü şöyle çok dar ve sürücü hareket alanları dar.bizim arazilerde devrilme kaza riski çok yüksek tipide yok.hiç hoş degil.sadece adı var same deutuzların.newhollanları sol yandaki ileri geri kolu ve traktörün kontrol panelerinin ve direksiyon kısmının tipsiz olmasından dolayı sevmiyorum.td 80 4x4 58000 sıfırn alıyordum 2 adet ilk çıktıgında sırf vites ve kabin içi tertibatından hoşuıma gitmedi.uzel ve mf büyük konuşmayım en son tercihim.landini hiç sevmedim tutmadım.mccormik 2.ellerini görünce ankarada usandım.çok yıpramış ve çabuk sönmüş solmuşlar.jd hiç sevmedim düşünmedim bir ara şöyle bir araştırdım hindistan meksika deyince uzak durdum.fent de bize pariste veya dubaiden giyinmek gibi geliyor geriye erkunt ve same kalıyor.bu benim gönlüm fikrim sevmeyince için ılımayınca olmuyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BU SAME NASIL ARKADAŞLAR YARAR MI ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt