PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çağlı" data-source="post: 483549" data-attributes="member: 14909"><p><strong>Ynt: Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz</strong></p><p></p><p>valla kardeş ben bu işi yapıyorum ama meçburiyetten yapıyorum başka bir gelirim de yok önceden hayvancılık iyiydi parada kazandırıyordu şimdi işin cılkını çıkardılar bilende girdi bu işe bilmeyende parası olan büyük şirketler bu işe el attı. devlette onlara teşvik veriyor açıkcası ben krediyle ahır yaptırıyorum hepsi geri ödemeli onlar çiflik kuruyor %50si60 şı hibeyle et piyasasının durumu malum sürekli dışardan hayvan geliyor bizim hayvanlarımız elde kaldı dışardan ithal eden şirketler satış piyasasını ele geçirdiler süt piyasasının durumuda malum 3 iniyor 1 çıkıyor besleme maliyetli ne kadar yem ihtiyacını içten karşılasanda yinede maliyetli sadece içten karşılamaklada olmuyor devletin yani hükümetin politikası bence küçük işletmeleri aradan çıkarıp bu sektörü tamamen 3-5 şirketin eline geçmesini sağlamak bak ozaman ne dışardan hayvan gelecek nede et süt piyasasına müdahale edecekler bu gün et pahalı diyorlar ya ozaman tüketiciye paran varsa et ye paran yoksa et yeme kardeşim diyecekler benim gibi küçük işletme sahiplerinede o büyük patronların hayvanlarına bakıçılık yap diyecekler benim anladığım vaziyet o yöne gidiyor valla kardeşim ben sana bu işi ne yap derim nede yapma bu yazdıklarımı okuduktan sonra karar senin Allah çümlemize yardım etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çağlı, post: 483549, member: 14909"] [b]Ynt: Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz[/b] valla kardeş ben bu işi yapıyorum ama meçburiyetten yapıyorum başka bir gelirim de yok önceden hayvancılık iyiydi parada kazandırıyordu şimdi işin cılkını çıkardılar bilende girdi bu işe bilmeyende parası olan büyük şirketler bu işe el attı. devlette onlara teşvik veriyor açıkcası ben krediyle ahır yaptırıyorum hepsi geri ödemeli onlar çiflik kuruyor %50si60 şı hibeyle et piyasasının durumu malum sürekli dışardan hayvan geliyor bizim hayvanlarımız elde kaldı dışardan ithal eden şirketler satış piyasasını ele geçirdiler süt piyasasının durumuda malum 3 iniyor 1 çıkıyor besleme maliyetli ne kadar yem ihtiyacını içten karşılasanda yinede maliyetli sadece içten karşılamaklada olmuyor devletin yani hükümetin politikası bence küçük işletmeleri aradan çıkarıp bu sektörü tamamen 3-5 şirketin eline geçmesini sağlamak bak ozaman ne dışardan hayvan gelecek nede et süt piyasasına müdahale edecekler bu gün et pahalı diyorlar ya ozaman tüketiciye paran varsa et ye paran yoksa et yeme kardeşim diyecekler benim gibi küçük işletme sahiplerinede o büyük patronların hayvanlarına bakıçılık yap diyecekler benim anladığım vaziyet o yöne gidiyor valla kardeşim ben sana bu işi ne yap derim nede yapma bu yazdıklarımı okuduktan sonra karar senin Allah çümlemize yardım etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt