PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yusufyakup" data-source="post: 489632" data-attributes="member: 42026"><p><strong>Ynt: Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz</strong></p><p></p><p></p><p>AleykumSelam</p><p>Bu işten para kazanacağım diyorsan.</p><p>Birincisi arazin olacak hayvanlarının kaba yemini mutlaka kendin üreteceksin.hayvanların otlağı mutlaka olacak</p><p>İkincisi ahır yatırımını kesinlikle aşırıya kaçmayacaksın diyarbakır gibi bir yerde isen mutlaka açık bakım yapacaksın üstü ve rüzgar yönü kapalı olsun yeter.İhtiyacın bir dam bir yemlik birde sağım makinası</p><p>Üçüncüsü hayvanın ne yemesi gerektiğini iyi ayarlayacaksın.Bu konuda ya uzmandan yada iyi bir araştırma yaparak hayvanların neyi ne kadar ne zaman yemesi gerektiğini iyi öğreneceksin.</p><p>Dördüncüsü yanlız bu işler olmaz.Mutlaka işgücü desteğin olmalı</p><p>Beşincisi ve en önemlisi ürettiğin sütü tek elden alıcıya birşekilde ya işleyerek yada işlenmeden ulaştıracaksın.eğer beşinci maddeyi yapamam diyorsan ilk dört maddenin bir önemi kalmaz.</p><p>Ve bu işte biraz sabredeceksin hemen işler rayına girmez.</p><p>Bereketli kazançlar hepimize</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yusufyakup, post: 489632, member: 42026"] [b]Ynt: Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz[/b] AleykumSelam Bu işten para kazanacağım diyorsan. Birincisi arazin olacak hayvanlarının kaba yemini mutlaka kendin üreteceksin.hayvanların otlağı mutlaka olacak İkincisi ahır yatırımını kesinlikle aşırıya kaçmayacaksın diyarbakır gibi bir yerde isen mutlaka açık bakım yapacaksın üstü ve rüzgar yönü kapalı olsun yeter.İhtiyacın bir dam bir yemlik birde sağım makinası Üçüncüsü hayvanın ne yemesi gerektiğini iyi ayarlayacaksın.Bu konuda ya uzmandan yada iyi bir araştırma yaparak hayvanların neyi ne kadar ne zaman yemesi gerektiğini iyi öğreneceksin. Dördüncüsü yanlız bu işler olmaz.Mutlaka işgücü desteğin olmalı Beşincisi ve en önemlisi ürettiğin sütü tek elden alıcıya birşekilde ya işleyerek yada işlenmeden ulaştıracaksın.eğer beşinci maddeyi yapamam diyorsan ilk dört maddenin bir önemi kalmaz. Ve bu işte biraz sabredeceksin hemen işler rayına girmez. Bereketli kazançlar hepimize [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt