PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 497489" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz</strong></p><p></p><p></p><p> Kardeş bende senin hesap ailemden bağımsız olarak orta çapta süt sığırcılığı ve kendi danalarımdan besicilik yapıyorum,bu işten gerçekten zevk alıyorum bakımıda tamamen kendime ait zor oluyor ama ileride büyütüp geliştirmyi düşündüğüm için sabrediyorum şuan ortalama 40-45 başlık bir işletmem var açık sistem barınaklar işgücü olarak çok zor sayılmaz kaba yemini kendim üretiyorum sılaj,yonca,sap vs. kar ediyormuyuz hayvancılıkta bir döneme kadar karımız sermayenin artması oluyor diyelimki başlangıçta 50 milyar olan hayvan varlığı işleri yolunda giden bir işletmede 4-5 yıl sonra 150-200 milyar oluyor zaten belirli bir aşamadan sonrada kendiliğinden büyüyor iş,serbest duraklı üstü kapalı sitem düşünmen güzel bence bende aynı şekilde inekler için bir yer yapmayı düşünüyorum ama serbest duraklı yataklı,sıyırmalı sistemlerin maaliyeti baya yüksek yaparsanda kenerlarında duvar kullanma bence havadar olsun,sağım sistemi soğuk hava deposuda olursa kar oranı çok artar bölgenizde soğuk süt ve normal toplama sütler arasında fark varmı acaba? Bu işi belirlibir büyüklüğe çıkardığın zaman işci çalıştırırsın bedenen yorulmassın süreklide yakın takibini yaparsın işlerde yolunda giderse iyi karlar edersin bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 497489, member: 17222"] [b]Ynt: Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz[/b] Kardeş bende senin hesap ailemden bağımsız olarak orta çapta süt sığırcılığı ve kendi danalarımdan besicilik yapıyorum,bu işten gerçekten zevk alıyorum bakımıda tamamen kendime ait zor oluyor ama ileride büyütüp geliştirmyi düşündüğüm için sabrediyorum şuan ortalama 40-45 başlık bir işletmem var açık sistem barınaklar işgücü olarak çok zor sayılmaz kaba yemini kendim üretiyorum sılaj,yonca,sap vs. kar ediyormuyuz hayvancılıkta bir döneme kadar karımız sermayenin artması oluyor diyelimki başlangıçta 50 milyar olan hayvan varlığı işleri yolunda giden bir işletmede 4-5 yıl sonra 150-200 milyar oluyor zaten belirli bir aşamadan sonrada kendiliğinden büyüyor iş,serbest duraklı üstü kapalı sitem düşünmen güzel bence bende aynı şekilde inekler için bir yer yapmayı düşünüyorum ama serbest duraklı yataklı,sıyırmalı sistemlerin maaliyeti baya yüksek yaparsanda kenerlarında duvar kullanma bence havadar olsun,sağım sistemi soğuk hava deposuda olursa kar oranı çok artar bölgenizde soğuk süt ve normal toplama sütler arasında fark varmı acaba? Bu işi belirlibir büyüklüğe çıkardığın zaman işci çalıştırırsın bedenen yorulmassın süreklide yakın takibini yaparsın işlerde yolunda giderse iyi karlar edersin bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu sartlarda ve bana hayvancilik sektorune girmeyi tavsiye edermisiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt