PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="seka" data-source="post: 166305" data-attributes="member: 402"><p><strong>Ynt: bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir</strong></p><p></p><p>Arkadaşım hayvancılık hiç bir zaman zarar etmez.Neden zarar etmez?</p><p>Şimdi eğer şütü kendi imkanların doğrultusunda satışa çıkarabiliyormusun mesela bende hayvancılıkla ugraşıyorum bizim sütü sütçü alır ben 75krş veriyorum sütü sütçü de 1.25tl ye satıyor eğer hesaplarsan çok cüz ' ii bir fiyat farkı var şimdi onu hesaplayalım.</p><p>örnek olarak elimizde 100 litre süt var.</p><p>sütçüye vermiş olsak 75tl * 30=2250tl</p><p>kendimiz değerlendirmiş olsak 125tl * 30=3750tl</p><p>aradaki fark ise 1.500tl.</p><p>İşin özü budur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seka, post: 166305, member: 402"] [b]Ynt: bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir[/b] Arkadaşım hayvancılık hiç bir zaman zarar etmez.Neden zarar etmez? Şimdi eğer şütü kendi imkanların doğrultusunda satışa çıkarabiliyormusun mesela bende hayvancılıkla ugraşıyorum bizim sütü sütçü alır ben 75krş veriyorum sütü sütçü de 1.25tl ye satıyor eğer hesaplarsan çok cüz ' ii bir fiyat farkı var şimdi onu hesaplayalım. örnek olarak elimizde 100 litre süt var. sütçüye vermiş olsak 75tl * 30=2250tl kendimiz değerlendirmiş olsak 125tl * 30=3750tl aradaki fark ise 1.500tl. İşin özü budur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt