PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="seka" data-source="post: 167675" data-attributes="member: 402"><p><strong>Ynt: bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir</strong></p><p></p><p>Arkadaşım siz galiba sütü kooperatif e veriyorsunuz bizim burada süt birliği kooperatifi kurulmadı soğutma tankı mevcut ama çalıştırılmadı o yüzden biz de sütü mecburen sütçüye veriyoruz ve bizim burada sütün litresi 75krş.Hesapta bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum ben sadece bir aylık olan hesabı verdim size (bizim burdaki hesaba göre).Arkadaşım siyasi polemiğe girmek istemem yalan haram ben ne yerel nede genel seçimlerde iktidar partiye oy vermem saten çiftçi devlet tarafından ne gördüki şimdi görsün insanımız kendi gayreti ile bu günlere gelmiştir.Hiç araştırdınızmı bilmem dış ülkelerdeki bir çiftçinin yıllık kazancı nekadardır? sorarım size hiç kimse bilmez adamlar sistemli çalışıyor bizim üklemizde örnek olarak 80.000 tl ye aldığımız bir traktörü adamlar 3/1 fiyatına alıyor ürettiği mahsülü de karlı bir biçimde satışa çıkarıyor işte bu çiftçi hem hayvancılıkta hemde çiftçilikte kazanır ama bizim ülkemizde borç ödeyeceğiz diye canımız çıkıyor.Ben şahsen kooperatifleşmeyi istemiyorum çünkü kooperatif sütü sizin dediğiniz gibi ucuza alıyor +destegi var sanırsan birde.Neyse konuyu uzatmayalım.Herkez in hesabı kendinedir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seka, post: 167675, member: 402"] [b]Ynt: bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir[/b] Arkadaşım siz galiba sütü kooperatif e veriyorsunuz bizim burada süt birliği kooperatifi kurulmadı soğutma tankı mevcut ama çalıştırılmadı o yüzden biz de sütü mecburen sütçüye veriyoruz ve bizim burada sütün litresi 75krş.Hesapta bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum ben sadece bir aylık olan hesabı verdim size (bizim burdaki hesaba göre).Arkadaşım siyasi polemiğe girmek istemem yalan haram ben ne yerel nede genel seçimlerde iktidar partiye oy vermem saten çiftçi devlet tarafından ne gördüki şimdi görsün insanımız kendi gayreti ile bu günlere gelmiştir.Hiç araştırdınızmı bilmem dış ülkelerdeki bir çiftçinin yıllık kazancı nekadardır? sorarım size hiç kimse bilmez adamlar sistemli çalışıyor bizim üklemizde örnek olarak 80.000 tl ye aldığımız bir traktörü adamlar 3/1 fiyatına alıyor ürettiği mahsülü de karlı bir biçimde satışa çıkarıyor işte bu çiftçi hem hayvancılıkta hemde çiftçilikte kazanır ama bizim ülkemizde borç ödeyeceğiz diye canımız çıkıyor.Ben şahsen kooperatifleşmeyi istemiyorum çünkü kooperatif sütü sizin dediğiniz gibi ucuza alıyor +destegi var sanırsan birde.Neyse konuyu uzatmayalım.Herkez in hesabı kendinedir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
bu sene hayvancılıgı batıran şeyler nelerdir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt