PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Bu Şiir Sadece Bir Sevdanın Baş Harfleridir...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sametyaman" data-source="post: 273926" data-attributes="member: 455"><p>Arkadaşlar kendim kaleme aldığım acizane bir deneme...</p><p></p><p></p><p>Bu Şiir Sadece Bir Sevdanın Baş Harfleridir...</p><p></p><p></p><p>Attığım her adım sen oluyorsun birden</p><p>Aldığım her nefes</p><p>İşittiğim bütün sevgiler</p><p>Dinlediğim bütün şarkılar</p><p>Ve kaleme aldığım her kelamım</p><p>Senden başkasını söylemez oluyor</p><p>Göğe bakıyorum bulutlar çiziyor simanı o incecik maviliğe</p><p>Suya bakıyorum dalgalar sen oluyor birden</p><p>Ve sonra birden bire gök yüzü ağlıyor</p><p>Dayanamıyor bu sevdaya</p><p>Gökyüzünün göz yaşları ıslatıyor üzerimi ve tenime çarpan her damla sen oluyor</p><p>Sen oluyor deniz</p><p>Sen oluyor rüzgar</p><p>Sen oluyor kuşların o muhteşem cıvıltısı</p><p></p><p>Şiirler seni anlatır en çok bana</p><p>Tarihin bile ilkkez şahit olduğu bir sevdanın oyuncularıyız artık</p><p>Ve sahnelerden birisi o ilk buluşma o ilk sarılma</p><p>Ve yanaklara konulan o ilk tatlı buseler</p><p>Hıh çocukça utangaçlıklar</p><p>Ve kalbin durasıya atışı</p><p>Hepsi ama hepsi seni anlatıyor gönlümün tamda derinliklerine</p><p>Sahipsizliğin sahibi sahip çıkıyor yüreğime</p><p>Çatlarcasına atıyor divane yüreğim ismini sayıklayarak</p><p>Ve kimsesizliğimin üstü çiziliyor sayfa karalanıyor</p><p>Ve tertemiz bembeyaz bir sayfada seninle birlikte bir ömür başlıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sametyaman, post: 273926, member: 455"] Arkadaşlar kendim kaleme aldığım acizane bir deneme... Bu Şiir Sadece Bir Sevdanın Baş Harfleridir... Attığım her adım sen oluyorsun birden Aldığım her nefes İşittiğim bütün sevgiler Dinlediğim bütün şarkılar Ve kaleme aldığım her kelamım Senden başkasını söylemez oluyor Göğe bakıyorum bulutlar çiziyor simanı o incecik maviliğe Suya bakıyorum dalgalar sen oluyor birden Ve sonra birden bire gök yüzü ağlıyor Dayanamıyor bu sevdaya Gökyüzünün göz yaşları ıslatıyor üzerimi ve tenime çarpan her damla sen oluyor Sen oluyor deniz Sen oluyor rüzgar Sen oluyor kuşların o muhteşem cıvıltısı Şiirler seni anlatır en çok bana Tarihin bile ilkkez şahit olduğu bir sevdanın oyuncularıyız artık Ve sahnelerden birisi o ilk buluşma o ilk sarılma Ve yanaklara konulan o ilk tatlı buseler Hıh çocukça utangaçlıklar Ve kalbin durasıya atışı Hepsi ama hepsi seni anlatıyor gönlümün tamda derinliklerine Sahipsizliğin sahibi sahip çıkıyor yüreğime Çatlarcasına atıyor divane yüreğim ismini sayıklayarak Ve kimsesizliğimin üstü çiziliyor sayfa karalanıyor Ve tertemiz bembeyaz bir sayfada seninle birlikte bir ömür başlıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Edebiyat - Şiir
Bu Şiir Sadece Bir Sevdanın Baş Harfleridir...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt