PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
Bu traktör niye hararet yapar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cazgin0020" data-source="post: 1155252" data-attributes="member: 21153"><p>s.a herkez traktore kabahat bulmuş fakat bende sıra bagımsız ile çalışıyorum sunu soyleyeyim makinanın devri tam tutuyormu şimdi 540 devir makinalar var 750 1000 devirde kullanılırsa motoru zorluyo bundan olabilir+ bıçakların keskinligi nasıl bileme taşının kalibrasyon ayarı var o deng olmalı bıçaklar eger deng bilelenmez ise motorun harareti çıkıyor benim başımada geldi 9540 kubota traktorum var bu arada. bıçaklar eger deng bilenirse jilet gibi keskin olursa makinanında devri tutarsa normal bi motorda hararet çıkmaz. şunuda diyeyim bıçagı bilendikten sonra bıçagın alt orta üst kısmını el sürterek kontrol et bileme taşı deng oturmaz ustu biler altı bilemez o zamanda hararet çıkar oda kalibrasyon ayarı ile ilgili. yani sizin traktorde değil sılaj makinasında sorun bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cazgin0020, post: 1155252, member: 21153"] s.a herkez traktore kabahat bulmuş fakat bende sıra bagımsız ile çalışıyorum sunu soyleyeyim makinanın devri tam tutuyormu şimdi 540 devir makinalar var 750 1000 devirde kullanılırsa motoru zorluyo bundan olabilir+ bıçakların keskinligi nasıl bileme taşının kalibrasyon ayarı var o deng olmalı bıçaklar eger deng bilelenmez ise motorun harareti çıkıyor benim başımada geldi 9540 kubota traktorum var bu arada. bıçaklar eger deng bilenirse jilet gibi keskin olursa makinanında devri tutarsa normal bi motorda hararet çıkmaz. şunuda diyeyim bıçagı bilendikten sonra bıçagın alt orta üst kısmını el sürterek kontrol et bileme taşı deng oturmaz ustu biler altı bilemez o zamanda hararet çıkar oda kalibrasyon ayarı ile ilgili. yani sizin traktorde değil sılaj makinasında sorun bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
Bu traktör niye hararet yapar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt