PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
bu traktörü bilen var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doktorsihirbaz" data-source="post: 838916" data-attributes="member: 46628"><p><strong>Ynt: bu traktörü bilen var mı?</strong></p><p></p><p>arızası olsa bile fazla bir arızası yoksa kullanmayı geçtim yapılıp satılabilir. geçen ay full yeni tip kaputlu 5445 2012 model 700 saat civarında traktör vardı 110 istiyordu 2 haftada satıldı 2 3 günü bulmadı başka ilde başka fotoğraflarla aynı traktör 128 binden ilan açıldı 5 gün bile durmadı oda ilandan kalktı satıldımı bilmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doktorsihirbaz, post: 838916, member: 46628"] [b]Ynt: bu traktörü bilen var mı?[/b] arızası olsa bile fazla bir arızası yoksa kullanmayı geçtim yapılıp satılabilir. geçen ay full yeni tip kaputlu 5445 2012 model 700 saat civarında traktör vardı 110 istiyordu 2 haftada satıldı 2 3 günü bulmadı başka ilde başka fotoğraflarla aynı traktör 128 binden ilan açıldı 5 gün bile durmadı oda ilandan kalktı satıldımı bilmiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
bu traktörü bilen var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt