PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Korku - Dehşet
Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 429033" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir?</strong></p><p></p><p>2 gün önce gördük bunları ve görmeye dewam edicez doğanbey kardeşim öyle diyosun ama biliyosun yöneticiler kendilerini belli etmesede her zaman en üsttekilerdir askeriyenin ve polisin elinde yetkimi kaldı ki kafasına göre iş yapacak ben eski foça komando okulunda askerlik yaptım ve kaç rütbelidende duydum elimizde yetki kalmadı kelimesini ben bi olaya şahit oldum 10 yaşımdayken bizim bi tarlamızdan odun çalarken 3-4 kişiyi yakalmışlar köylüler jandarma geldi adamları bi dövdü olay yerinde kılını kıprdatamadı adamlar hadi şimdi bi rütbeli birine vursun bakalım. 15 gün öncede bi olay daha yaşandı köyden bi kadın geliniyle tarlada yanlız domates topluyo 4 adam gidiyo yanına biz domates alcaz burdan malınızın zekatı olsun diyolar onlarda tabi korkmuş bişey diyememiş almışlar sonrada alt taraftaki amca oğullarının tarlasından bi bagaj karpuz toplamışlar biz sahibine söyledik deyipte ve toplarken karpuzları kırıp göbeklerini yiyip kalan kısmını kadınların üstüne atıyolarmış araba yola çıkınca kadın koşarak düşmüş peşine bizim tarlanın önünde durdurduk arabayı yakın tarlalardan bizde olduk 5-6kişi iyice dövdük bunları sonra jandarma geldi karpuzların sahibinide çağırdık jandarmaya ben toplayın demedim dedi ortada hem hırsızlık kadınlara yapılan terbiyesizce hareketler var ama bşey yapamadı jandarma oda haklı ben götürcem burdan bir sürü mahkeme olucak gidip gelicez bişeyde çıkmıck bide sizle dalga geçip ellerini kollarını sallaya sallaya yine dewm edecekler....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 429033, member: 29556"] [b]Ynt: Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir?[/b] 2 gün önce gördük bunları ve görmeye dewam edicez doğanbey kardeşim öyle diyosun ama biliyosun yöneticiler kendilerini belli etmesede her zaman en üsttekilerdir askeriyenin ve polisin elinde yetkimi kaldı ki kafasına göre iş yapacak ben eski foça komando okulunda askerlik yaptım ve kaç rütbelidende duydum elimizde yetki kalmadı kelimesini ben bi olaya şahit oldum 10 yaşımdayken bizim bi tarlamızdan odun çalarken 3-4 kişiyi yakalmışlar köylüler jandarma geldi adamları bi dövdü olay yerinde kılını kıprdatamadı adamlar hadi şimdi bi rütbeli birine vursun bakalım. 15 gün öncede bi olay daha yaşandı köyden bi kadın geliniyle tarlada yanlız domates topluyo 4 adam gidiyo yanına biz domates alcaz burdan malınızın zekatı olsun diyolar onlarda tabi korkmuş bişey diyememiş almışlar sonrada alt taraftaki amca oğullarının tarlasından bi bagaj karpuz toplamışlar biz sahibine söyledik deyipte ve toplarken karpuzları kırıp göbeklerini yiyip kalan kısmını kadınların üstüne atıyolarmış araba yola çıkınca kadın koşarak düşmüş peşine bizim tarlanın önünde durdurduk arabayı yakın tarlalardan bizde olduk 5-6kişi iyice dövdük bunları sonra jandarma geldi karpuzların sahibinide çağırdık jandarmaya ben toplayın demedim dedi ortada hem hırsızlık kadınlara yapılan terbiyesizce hareketler var ama bşey yapamadı jandarma oda haklı ben götürcem burdan bir sürü mahkeme olucak gidip gelicez bişeyde çıkmıck bide sizle dalga geçip ellerini kollarını sallaya sallaya yine dewm edecekler.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Korku - Dehşet
Bu video hakkındaki yorumlarınız nedir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt