PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu yanlış mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 800081" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: Bu yanlış mı?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Sorma abi, adamlar zaten sevmeden yapıyorlar bu işi. Hem hayvana hem yaptıkları işe söverek... Çoban hayvanları çok yoruyor, hayvanların yürüyecek hali kalmıyor ama ' ' bunlar bundan anlıyor ' ' diyerek hala vuruyorlar. Ne yazık ki bir türlü öğretemedim onların canlı olduğunu. Ahır durumlarından bahsetmiyorum bile. Geçen hayvan doğuracakmış nasıl bağırıyor. Sabaha kadar bağırdı, ben uyuyamadım hayvana bir şey olacak diye. Bunlardan birisi kalkıp bakmadı! Sonra da kazanamıyoruz diyorlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 800081, member: 48547"] [b]Ynt: Bu yanlış mı?[/b] Sorma abi, adamlar zaten sevmeden yapıyorlar bu işi. Hem hayvana hem yaptıkları işe söverek... Çoban hayvanları çok yoruyor, hayvanların yürüyecek hali kalmıyor ama ' ' bunlar bundan anlıyor ' ' diyerek hala vuruyorlar. Ne yazık ki bir türlü öğretemedim onların canlı olduğunu. Ahır durumlarından bahsetmiyorum bile. Geçen hayvan doğuracakmış nasıl bağırıyor. Sabaha kadar bağırdı, ben uyuyamadım hayvana bir şey olacak diye. Bunlardan birisi kalkıp bakmadı! Sonra da kazanamıyoruz diyorlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu yanlış mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt