PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
bu yazıyı gören bir fatihayı esirgemesin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 847888" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: bu yazıyı gören bir fatihayı esirgemesin</strong></p><p></p><p></p><p>Hocam,</p><p>Benim mesajımı alıp , işine gelenleri alıp işine gelmeyenleri algılayıp , konuyu ona görede yönlendirip , ona göre cevap yazma lütfen.</p><p>Açıkça yazıyorum , bu olayda kimsenin tarafında değilim , onu bunu korumakta değil derdim , algı yönetimi yapmakta değil derdim.</p><p></p><p>Zerre ihmali olan varsa , maden sahibi , bakan , milletvekili , vardiya amiri , müdür , yönetici , burayı denetleyen , ruhsat veren , kim varsa cezalandırılsın. Zaten zamanında bu tür olaylarda birileri bedel ödemediği , birileri hesap vermediği , birileri işini yeterince önemseyip düzgün yapmadığı için oluyor bunlar.</p><p>Buranın sahibi yeterli önlemleri alsaydı , bura adam gibi denetlenseydi , bu böyle devam eder , kimin ihmali varsa bedelini ödesin , hesabını versin , bu insanların ailelerine ateş düştü , bir çocuğun babasız kalması , bir annenin evladına doyamadan ayrılması , bunlar vebali ödenemeyecek , hiçbir maddi varlığın satın alamayacağı şeyler , yazı gerçekten çok yazık.</p><p></p><p>Benim tepkim olayı tek taraflı , işine geldiği gibi bakıp , konuyu , hükümet , muhalefet , şirket sahibi , sendika kim varsa bunu kendine yorumlayıp , bu tepkiyi karşı tarafa yıkmaya çalışanlara. Bundan alçakça nemalanmaya çalışanlara , hangi cepheden olursa olsun farketmez , hiç umrumda değil , ister benle aynı görüşten olsun , ister olmasın.</p><p>Olayın bu vicdani , insani , ahlaki boyutu artık ne derseniz deyin bunu geçip nemalanmaya çalışanlara tepkim.</p><p></p><p>İnsaların orada canı gitmiş daha ötesi var mı?</p><p>Hala bir takımları menfaat peşinde , algı yönetimi , kamuoyu oluşturma peşinde , birileri birini bunu yıkma , birileri kendini aklama , buna isyanım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 847888, member: 1424"] [b]Ynt: bu yazıyı gören bir fatihayı esirgemesin[/b] Hocam, Benim mesajımı alıp , işine gelenleri alıp işine gelmeyenleri algılayıp , konuyu ona görede yönlendirip , ona göre cevap yazma lütfen. Açıkça yazıyorum , bu olayda kimsenin tarafında değilim , onu bunu korumakta değil derdim , algı yönetimi yapmakta değil derdim. Zerre ihmali olan varsa , maden sahibi , bakan , milletvekili , vardiya amiri , müdür , yönetici , burayı denetleyen , ruhsat veren , kim varsa cezalandırılsın. Zaten zamanında bu tür olaylarda birileri bedel ödemediği , birileri hesap vermediği , birileri işini yeterince önemseyip düzgün yapmadığı için oluyor bunlar. Buranın sahibi yeterli önlemleri alsaydı , bura adam gibi denetlenseydi , bu böyle devam eder , kimin ihmali varsa bedelini ödesin , hesabını versin , bu insanların ailelerine ateş düştü , bir çocuğun babasız kalması , bir annenin evladına doyamadan ayrılması , bunlar vebali ödenemeyecek , hiçbir maddi varlığın satın alamayacağı şeyler , yazı gerçekten çok yazık. Benim tepkim olayı tek taraflı , işine geldiği gibi bakıp , konuyu , hükümet , muhalefet , şirket sahibi , sendika kim varsa bunu kendine yorumlayıp , bu tepkiyi karşı tarafa yıkmaya çalışanlara. Bundan alçakça nemalanmaya çalışanlara , hangi cepheden olursa olsun farketmez , hiç umrumda değil , ister benle aynı görüşten olsun , ister olmasın. Olayın bu vicdani , insani , ahlaki boyutu artık ne derseniz deyin bunu geçip nemalanmaya çalışanlara tepkim. İnsaların orada canı gitmiş daha ötesi var mı? Hala bir takımları menfaat peşinde , algı yönetimi , kamuoyu oluşturma peşinde , birileri birini bunu yıkma , birileri kendini aklama , buna isyanım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
bu yazıyı gören bir fatihayı esirgemesin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt