PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BU YIL MISIR SILAJI İÇİN HANGİ TOHUMU EKECEKSİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 326350" data-attributes="member: 17222"><p><strong> Selamlar arkadaşlar bu yıl için hangi sılaj tohumunu ekmeyi düşünüyorsunuz ben ufaktan araştırma yapmaya başladım geçen yıl ADVANTA-TRUVA ve DEKALP C-955 ektim TRUVA nın güzel sılajı oluyor tavsiye ederim C-955 kesinlikle ekmeyin arkadaşlar satmak için ekiyorlar genelde çok kütüklü ve kuru slajı oluyor kendi hayvanlarına verecekler için tavsiye etmem sizlerin ektiği çeşitler nelerdir bu gün araştırdım bazı çeşitleri</strong></p><p> <strong>-<span style="color: red">KWS-DOGE</span>:fiyat vermedi bayi ama tahumun iyi olduğundan bahsediyor...</strong></p><p> <strong>-<span style="color: red">POİNER-3114</span>:Bunuda forma üye olan arkadaşım poiner mühendisi Deniz bey öneri fiyatına 140 tl diyorlar </strong></p><p> <strong>-<span style="color: red">SYNGENTA-GOLDEN HARVEST</span>:Bu tohumuda çok övüyorlar bunuda ekmeyi düşünüyorum fiyatına 165 tl diyorlar</strong></p><p> <strong>-<span style="color: red">LİMEGRAİN-ADVANTA-TRUVA</span>:Geçen yıl ekmiştim memnunum tohumdan bunuda ekeceğim fiyatı 165 tl diyorlar </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 326350, member: 17222"] [b] Selamlar arkadaşlar bu yıl için hangi sılaj tohumunu ekmeyi düşünüyorsunuz ben ufaktan araştırma yapmaya başladım geçen yıl ADVANTA-TRUVA ve DEKALP C-955 ektim TRUVA nın güzel sılajı oluyor tavsiye ederim C-955 kesinlikle ekmeyin arkadaşlar satmak için ekiyorlar genelde çok kütüklü ve kuru slajı oluyor kendi hayvanlarına verecekler için tavsiye etmem sizlerin ektiği çeşitler nelerdir bu gün araştırdım bazı çeşitleri -[color=red]KWS-DOGE[/color]:fiyat vermedi bayi ama tahumun iyi olduğundan bahsediyor... -[color=red]POİNER-3114[/color]:Bunuda forma üye olan arkadaşım poiner mühendisi Deniz bey öneri fiyatına 140 tl diyorlar -[color=red]SYNGENTA-GOLDEN HARVEST[/color]:Bu tohumuda çok övüyorlar bunuda ekmeyi düşünüyorum fiyatına 165 tl diyorlar -[color=red]LİMEGRAİN-ADVANTA-TRUVA[/color]:Geçen yıl ekmiştim memnunum tohumdan bunuda ekeceğim fiyatı 165 tl diyorlar [/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
BU YIL MISIR SILAJI İÇİN HANGİ TOHUMU EKECEKSİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt