PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
bu yıl sulu tarlaları ne ekmek avantajlı olur ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 283038" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: bu yıl sulu tarlaları ne ekmek avantajlı olur ??</strong></p><p></p><p>ceya gardaşım torunogluda harmakta bizim memleketin makinasıdır hepsini iyi tanırım dünmak var bizim köylü ayhan dündar makina var bizim köylü çumralı yani bu sezonda 15 gün geceli gündüzlü pancar söktüm 300 dekar falan dahada calışıyor makina ben gitmiyorum yoruldum artık rüyalarıma falan girmye başladı pancar ilk önce kullandıgım makinada 2005 model altınörs aramalı bantlı sistem ayrıca amcamda kendinden motorlu baragellide var makina tavsiyem harmak altınörs bunlar üzerinde düşün saten türkiyede ankara ve konya var makina sanayisi başka yerlerdende araştırma alacagın makine sıra arasına girer ilk başta yani ama yastık başlarını cok geniş ek </p><p>misal 5 sıraya eken makina sen 4 veya 5 makinalık yer ek yastıkları yani 20 sıra ve üzeri sökecegin zaman sadece ince teker traktör ve tarlanın köşelerini ac motor ve makina dönecek şekilde geniş olsun yastıkları sayarsın tam ortadan girersin bi köşede diger köşeye ordan dönersin söktügün sıranın yanına yastıkları böyle sökersin ondan sonra tarlan büyükse 2 tane yer acabilirsin göz kararı bi yerden girersin acacagın diger yerden geri dönüş yaparsın veya tarla ufaksa cıktıgın sıranın yanından geri dönersin saten sökmeye başladınmı gerisini cözersin ne demek istedigimi telef dersen fazla olmaz makina üzerine basmazda sıranın pancarı patladır yandaki hazırlayıcının şaplaklarıda cıkartır pancarı yani depoya girmez arkasında bi kişi olması gerekir cıkan pancarı depoya atar girdigin ilk sıralar cok sertleşir makina ve motor aynı yere bastıgı icin oralarda biraz söküm bıcagını indirisn yastıkları ve ortadan acıtıgın zaman istedigin motoru takabilirsin saten alacagın makina full otamatikdir arama falan filan kumanda kutusunuda ögrendinmi hicbi sorun yaşamssın camur ayarını falan servisler sana acıklar işin püf noktalaı vardır onu ne servis söler nede kitaplar yazar bi makinacı bulacan ögrenecen biraz uzun oldu ama inş alatabilmisimdir <a href="http://www.trakkulup.net/tarim-ekipmanlari-genel/pancar-hasat-makinasi-baragelli/msg305044/#msg305044" target="_blank">http://www.trakkulup.net/tarim-ekipmanlari-genel/pancar-hasat-makinasi-baragelli/msg305044/#msg305044</a> aşagıda bi vido daha var sökerken cekmiştim altınörs</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 283038, member: 1507"] [b]Ynt: bu yıl sulu tarlaları ne ekmek avantajlı olur ??[/b] ceya gardaşım torunogluda harmakta bizim memleketin makinasıdır hepsini iyi tanırım dünmak var bizim köylü ayhan dündar makina var bizim köylü çumralı yani bu sezonda 15 gün geceli gündüzlü pancar söktüm 300 dekar falan dahada calışıyor makina ben gitmiyorum yoruldum artık rüyalarıma falan girmye başladı pancar ilk önce kullandıgım makinada 2005 model altınörs aramalı bantlı sistem ayrıca amcamda kendinden motorlu baragellide var makina tavsiyem harmak altınörs bunlar üzerinde düşün saten türkiyede ankara ve konya var makina sanayisi başka yerlerdende araştırma alacagın makine sıra arasına girer ilk başta yani ama yastık başlarını cok geniş ek misal 5 sıraya eken makina sen 4 veya 5 makinalık yer ek yastıkları yani 20 sıra ve üzeri sökecegin zaman sadece ince teker traktör ve tarlanın köşelerini ac motor ve makina dönecek şekilde geniş olsun yastıkları sayarsın tam ortadan girersin bi köşede diger köşeye ordan dönersin söktügün sıranın yanına yastıkları böyle sökersin ondan sonra tarlan büyükse 2 tane yer acabilirsin göz kararı bi yerden girersin acacagın diger yerden geri dönüş yaparsın veya tarla ufaksa cıktıgın sıranın yanından geri dönersin saten sökmeye başladınmı gerisini cözersin ne demek istedigimi telef dersen fazla olmaz makina üzerine basmazda sıranın pancarı patladır yandaki hazırlayıcının şaplaklarıda cıkartır pancarı yani depoya girmez arkasında bi kişi olması gerekir cıkan pancarı depoya atar girdigin ilk sıralar cok sertleşir makina ve motor aynı yere bastıgı icin oralarda biraz söküm bıcagını indirisn yastıkları ve ortadan acıtıgın zaman istedigin motoru takabilirsin saten alacagın makina full otamatikdir arama falan filan kumanda kutusunuda ögrendinmi hicbi sorun yaşamssın camur ayarını falan servisler sana acıklar işin püf noktalaı vardır onu ne servis söler nede kitaplar yazar bi makinacı bulacan ögrenecen biraz uzun oldu ama inş alatabilmisimdir [url=http://www.trakkulup.net/tarim-ekipmanlari-genel/pancar-hasat-makinasi-baragelli/msg305044/#msg305044]http://www.trakkulup.net/tarim-ekipmanlari-genel/pancar-hasat-makinasi-baragelli/msg305044/#msg305044[/url] aşagıda bi vido daha var sökerken cekmiştim altınörs [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
bu yıl sulu tarlaları ne ekmek avantajlı olur ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt