PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BU YIL TARIM KREDİYE NE KADAR BORCUNUZ VAR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FFATİH" data-source="post: 966761" data-attributes="member: 58516"><p><strong>Ynt: BU YIL TARIM KREDİYE NE KADAR BORCUNUZ VAR???</strong></p><p></p><p>bizim bi arkadaş var babasının suluda 300 dekar tarlası vardı.5 sene önce zorla sattırdı 1 milyon liraya ve başladı mısır alıp satmaya şimdi ise konuştuğumda 10 milyon liralık bütçe yapmış ve mısır ve buğday alıyor en kötü % 20 kazanıyorum diyor Valla ben hersene hesaplıyorum.Ekip dikmek için yaptığım masraflar,tarlaların şimdiki bedeli kullandığım ekipmanların bedelleri bunları topluyorum ve yıllık kazandığım paraya bakıyorum %1 %2 bu yıl bile %5 çıkıyor en iyi ihtimalle böyle bi ortamda biz borçlar nasıl ödencek diye kara kara düşünürken millet bizim sırtımızdan kazandığı paraları saya saya bitiremiyor.Tarımsal üretim hariç her sektör ürettiği mala belli kar belli bir fiyat koyarken.bizde başkaların ağzına bakıyoruz acaba benim ürettiğim ürünün fiyatı ne olacak diye bide ürettiğimiz malda kırk tane kusur bulmazlarmı en çok ona sinir oluyorum.tohum satarken kaliteli adı altında satıyorlar,gübre satarken kaliteli,mazot kaliteli alet ekipmanlar süper eee ben bu kaliteli ürünleri kullanıpta nasıl kalitesiz ürün yetiştiriyorum arkadaş yazık yazık ama ben iyiyim onlar kötü demiyorum.yarın ben zahireci olsam bende nasıl fiyat kırarım onun hesabı yaparım.Maksatım kimseyi karalamk diil milletçe bozulmuşuz.FATİH SULTAN MEHMET GİBİ Yönetici istiyoruz ama hiçbirimiz ULUBATLI HASAN GİBİ DEĞİLİZ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FFATİH, post: 966761, member: 58516"] [b]Ynt: BU YIL TARIM KREDİYE NE KADAR BORCUNUZ VAR???[/b] bizim bi arkadaş var babasının suluda 300 dekar tarlası vardı.5 sene önce zorla sattırdı 1 milyon liraya ve başladı mısır alıp satmaya şimdi ise konuştuğumda 10 milyon liralık bütçe yapmış ve mısır ve buğday alıyor en kötü % 20 kazanıyorum diyor Valla ben hersene hesaplıyorum.Ekip dikmek için yaptığım masraflar,tarlaların şimdiki bedeli kullandığım ekipmanların bedelleri bunları topluyorum ve yıllık kazandığım paraya bakıyorum %1 %2 bu yıl bile %5 çıkıyor en iyi ihtimalle böyle bi ortamda biz borçlar nasıl ödencek diye kara kara düşünürken millet bizim sırtımızdan kazandığı paraları saya saya bitiremiyor.Tarımsal üretim hariç her sektör ürettiği mala belli kar belli bir fiyat koyarken.bizde başkaların ağzına bakıyoruz acaba benim ürettiğim ürünün fiyatı ne olacak diye bide ürettiğimiz malda kırk tane kusur bulmazlarmı en çok ona sinir oluyorum.tohum satarken kaliteli adı altında satıyorlar,gübre satarken kaliteli,mazot kaliteli alet ekipmanlar süper eee ben bu kaliteli ürünleri kullanıpta nasıl kalitesiz ürün yetiştiriyorum arkadaş yazık yazık ama ben iyiyim onlar kötü demiyorum.yarın ben zahireci olsam bende nasıl fiyat kırarım onun hesabı yaparım.Maksatım kimseyi karalamk diil milletçe bozulmuşuz.FATİH SULTAN MEHMET GİBİ Yönetici istiyoruz ama hiçbirimiz ULUBATLI HASAN GİBİ DEĞİLİZ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
BU YIL TARIM KREDİYE NE KADAR BORCUNUZ VAR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt