PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu zamanda hayvancılık mantıklı bir iş midir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="enesfikir" data-source="post: 1259251" data-attributes="member: 77928"><p>Kıymetli büyüklerim. Bir çiftçi çocuğu olarak sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Bu gün ise üye oldum ve ciddi bir sorum olacak. . Ehil abiler yardımcı olursa minnettar olacağım. rahatsızlık veriyorsam da affola. </p><p></p><p>Malüm dönemi biliyor ve analiz ediyorsunuz. Babamların 12 büyük baş hayvanları var. Çok yoruluyorlar ve çile çekiyorlar. Onlara bir sistem kuruyorum. birini çalıştırmak sureti ile hayvan sayısınıda bütçemize göre artırıp sağım Sistemi ve yem dağıtımı ile yeni bir döneme geçmek istiyoruz. Elimizde 65 bin tl nakit var. Banka ile görüştük. 270 bin tl kredi verebileceklerini söyledi. Bu para ile yeni bir yere taşınarak yarı açık profilde bakım yapacağız. Fizibilite çalışmasını yaptım. Bir Zraat mühendisine projeyi imzalatmak kaldı. Mimari çizimleri veteriner hekim falan her şey bitti. Tarlalarımız ve icar ekebileceğimiz tarlalar mevcut. Kesif ve kaba yemin %70 kendimiz üreteceğiz. Ekim dikim araçlarımızın hepsi mevcut. </p><p></p><p>Sizlere sorum, bu zamanda hayvancılığa girmek mantıklı bir iş midir. Bir ekonomik kriz var. Her kriz bir fırsat Doğurur. İnek fiyatları düştü. Sizler ne düşünüyorsunuz. Bu iş için hırslıyız. Ders çalışır gibi çalışıyorum. Bir sürü kişilerle irtibat kurdum. Gezdim. Bu işi yapıp köyüme ve civara örnek de olmak istiyorum. Çünkü her kes genç çiftçiler dahil hala kara düzen ile günlük 10 tl süt ile üretim yapmaktalar. </p><p></p><p>İyi günler ve bereketli günler diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enesfikir, post: 1259251, member: 77928"] Kıymetli büyüklerim. Bir çiftçi çocuğu olarak sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Bu gün ise üye oldum ve ciddi bir sorum olacak. . Ehil abiler yardımcı olursa minnettar olacağım. rahatsızlık veriyorsam da affola. Malüm dönemi biliyor ve analiz ediyorsunuz. Babamların 12 büyük baş hayvanları var. Çok yoruluyorlar ve çile çekiyorlar. Onlara bir sistem kuruyorum. birini çalıştırmak sureti ile hayvan sayısınıda bütçemize göre artırıp sağım Sistemi ve yem dağıtımı ile yeni bir döneme geçmek istiyoruz. Elimizde 65 bin tl nakit var. Banka ile görüştük. 270 bin tl kredi verebileceklerini söyledi. Bu para ile yeni bir yere taşınarak yarı açık profilde bakım yapacağız. Fizibilite çalışmasını yaptım. Bir Zraat mühendisine projeyi imzalatmak kaldı. Mimari çizimleri veteriner hekim falan her şey bitti. Tarlalarımız ve icar ekebileceğimiz tarlalar mevcut. Kesif ve kaba yemin %70 kendimiz üreteceğiz. Ekim dikim araçlarımızın hepsi mevcut. Sizlere sorum, bu zamanda hayvancılığa girmek mantıklı bir iş midir. Bir ekonomik kriz var. Her kriz bir fırsat Doğurur. İnek fiyatları düştü. Sizler ne düşünüyorsunuz. Bu iş için hırslıyız. Ders çalışır gibi çalışıyorum. Bir sürü kişilerle irtibat kurdum. Gezdim. Bu işi yapıp köyüme ve civara örnek de olmak istiyorum. Çünkü her kes genç çiftçiler dahil hala kara düzen ile günlük 10 tl süt ile üretim yapmaktalar. İyi günler ve bereketli günler diliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu zamanda hayvancılık mantıklı bir iş midir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt