PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu zamanda hayvancılık mantıklı bir iş midir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagrgn" data-source="post: 1259267" data-attributes="member: 80997"><p>Kardeşim işi karadüzen yapıyor köylümüz ve bilgisizce yapılıyor yani sende bilirsin şirketlerde arge ye büyük para yatırılır geliştirmeye gelişime büyük kaynaklar akıtılır. Ya bi kuzu 900 lira ama adam işini geliştirmek için 900 lira bile harcamıyo. Benim dedemin zamanında pırıt dedikleri canlı 40 kg 2-3 ay 1 kuzuyu ancak doyuracak kuzusu 2 yaşındayken büyüyüp kuzulayacak kuzu 4 aylıkken 20-25 kg canlı anca gelecek bi hayvanmış. Bende merinos-romanov melezi 2 yılda 3 kuzu doğuran ikiz doğuran ikiz kuzuya bakan 5 aylık kuzusu 50 kg gelen hayvan var . Bu hayvanı ben kendi araştırmamla didinmemle buldum oluşturdum çabaladım allah bana tabiki verecek , allah çabalayana verir. Adamın 100 sene önce dedesinde akkaraman var tekiz doğuruyo kuzu aynı, şimdi 100 sene sonra adamda hala aynı koyun var ama sonra ağlıyo, sen ne yaptın ya işini geliştirmek için sen ne yaptın sana allah niye versin. Yani çalışana allah karşılığını verir allahın yanında çok çalışmayana da allah yine aç koymaz aç bırakmayacak kadar rızkını verir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagrgn, post: 1259267, member: 80997"] Kardeşim işi karadüzen yapıyor köylümüz ve bilgisizce yapılıyor yani sende bilirsin şirketlerde arge ye büyük para yatırılır geliştirmeye gelişime büyük kaynaklar akıtılır. Ya bi kuzu 900 lira ama adam işini geliştirmek için 900 lira bile harcamıyo. Benim dedemin zamanında pırıt dedikleri canlı 40 kg 2-3 ay 1 kuzuyu ancak doyuracak kuzusu 2 yaşındayken büyüyüp kuzulayacak kuzu 4 aylıkken 20-25 kg canlı anca gelecek bi hayvanmış. Bende merinos-romanov melezi 2 yılda 3 kuzu doğuran ikiz doğuran ikiz kuzuya bakan 5 aylık kuzusu 50 kg gelen hayvan var . Bu hayvanı ben kendi araştırmamla didinmemle buldum oluşturdum çabaladım allah bana tabiki verecek , allah çabalayana verir. Adamın 100 sene önce dedesinde akkaraman var tekiz doğuruyo kuzu aynı, şimdi 100 sene sonra adamda hala aynı koyun var ama sonra ağlıyo, sen ne yaptın ya işini geliştirmek için sen ne yaptın sana allah niye versin. Yani çalışana allah karşılığını verir allahın yanında çok çalışmayana da allah yine aç koymaz aç bırakmayacak kadar rızkını verir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu zamanda hayvancılık mantıklı bir iş midir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt