PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu zamanda hayvancılık mantıklı bir iş midir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagrgn" data-source="post: 1259323" data-attributes="member: 80997"><p>Ya bizim köydeki inekçi profili 10-20 arası hayvanı olan adam 10 tane ineği olan adamın günlük 150-200 litre sütü olur 20 ineği olan adamın 300-400 litre sütü olur sen sabah akşam 300 litre sütü kapı kapı dolaşıp sattın mı hiç? Yani bunlar boş laf , adam 10-11 gibi işini bitircek de şehre gidip süt satcak 100-200 lt süt sonra 5 te tekrar dama gircek 7-8 gibi işini bitirip tekrar atla arabaya hadi şehire kapı kapı gece yarısına kadar süt sat... pardon kaç kişi lazım bu işe ?? Müşteri de zaten bekliyordu gelsinler de süt alalım diye. Yani bu boş laf 2-3 ineğin sütü değil bu böyle bi sistem yok kazın ayağı uzaktan nasıl bilmiyorum ama yakından öyle değil</p><p>Ayrıca bu dediğim yem işi balıkesirde HERZAMAN GEÇERLİ arada değil kime sütü döküyorsan yemi ondan alcan paşa paşa hatta ve hatta birkaç köyde karapürçek tarafında 2 ton kömür sattılar hane başına zorla s.. s.. aldı insanlar </p><p>Ayrıca burdaki insanlar günde 15 ton süt üretmiyo burdakilerin inek profili benim dediğim aralıkta hatta daha az, bu tavsiyeleri sencer beye verin çünkü o üretiyo o kadar süt burdaki adam değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagrgn, post: 1259323, member: 80997"] Ya bizim köydeki inekçi profili 10-20 arası hayvanı olan adam 10 tane ineği olan adamın günlük 150-200 litre sütü olur 20 ineği olan adamın 300-400 litre sütü olur sen sabah akşam 300 litre sütü kapı kapı dolaşıp sattın mı hiç? Yani bunlar boş laf , adam 10-11 gibi işini bitircek de şehre gidip süt satcak 100-200 lt süt sonra 5 te tekrar dama gircek 7-8 gibi işini bitirip tekrar atla arabaya hadi şehire kapı kapı gece yarısına kadar süt sat... pardon kaç kişi lazım bu işe ?? Müşteri de zaten bekliyordu gelsinler de süt alalım diye. Yani bu boş laf 2-3 ineğin sütü değil bu böyle bi sistem yok kazın ayağı uzaktan nasıl bilmiyorum ama yakından öyle değil Ayrıca bu dediğim yem işi balıkesirde HERZAMAN GEÇERLİ arada değil kime sütü döküyorsan yemi ondan alcan paşa paşa hatta ve hatta birkaç köyde karapürçek tarafında 2 ton kömür sattılar hane başına zorla s.. s.. aldı insanlar Ayrıca burdaki insanlar günde 15 ton süt üretmiyo burdakilerin inek profili benim dediğim aralıkta hatta daha az, bu tavsiyeleri sencer beye verin çünkü o üretiyo o kadar süt burdaki adam değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Bu zamanda hayvancılık mantıklı bir iş midir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt