PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
buda benım basıma gelen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 144744" data-attributes="member: 4065"><p>gecen sene pancar sahasında tarlam olmadıgı ıcın kıralama yoluna gıttım komsumdan 105 dk tarla ıcarladım</p><p>ekmeden oncede sordum yabancı menselı toz ılac kullanıp kullanmadıgını </p><p>kullanmadım dedı guvendık ektım</p><p>cıkış hıc bukadar ıyı olmamısdı hanı derller ya ne attıysam o cıktı yanı fıre yok </p><p>aracapası bır su arkasından ışcıyı koydum tarlaya</p><p>neyse capa bıttı sulama yaptıkdan sonra arayı cekerek işciyi ıkıncıye koydum havalarda kendıne geldı ama pancar yurumuyor</p><p>bır gun capacı geldı eve abı pancar oluyor bır baksan dedı</p><p>gıttım bakdım hakkaten bır anormallık var rengı solgun tekleme kuruma var allah allah ne olakı </p><p>pancar daıresıne tellefon etım anında geldıler sagolsunlar ılac kalıntısı olabılecegını soyledıler sulama yapmamı tavsıye ederek gıttıler</p><p>ama hemen bıtkıyı topragıyla beraber paketledım azda toprak aldım yurru konyaya ıl tarım fakultye gonderdı tahlıl falan derken ılac kaıntısı (pestısıt)onaylandı cesıtlı ıslemler yapdım nafıle </p><p>tarla sahıde dedıkı ben ılac kullandım ama pancara zararı yok dedı satan adamı</p><p>sezonu 50bın lıra zararla kapattım</p><p>bakanlıga gıddım onlar bıtkı korumaya gonderdı hangı ılac su</p><p>ok</p><p>bakdılar ruhsatına dedılerkı bunu konyada kullanamassın neden</p><p>cunku bu tur ılaclar 800mm ustu yagıs alan yerler ıcındır messela marmara kaaradenız bolgesı ne aıt ılaclar </p><p>neden musade edıyorsunuz dedım arasdırdılar bu fırma konyada 4 ton ılac satmıs korkunc mıktar yavv dk 1 bılemedın 2 gr attıgını hesapla konyanın yarısı bu ılacı kullanmıs nneden coook coook ucuzda ondan</p><p>fırmaya ulaşdım fırma dıyorkı ucuz ılaccla tr cıftcısıne hızmet edıyorum</p><p>oyle hızmedı+...................</p><p>sakın bılmedıgınız ılacları kullanmayın bu ılaclar 6 ay 1 sene kalıntı yapar dıye satıyorlar ama 5 seneye kadar kalıntı rıskı var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 144744, member: 4065"] gecen sene pancar sahasında tarlam olmadıgı ıcın kıralama yoluna gıttım komsumdan 105 dk tarla ıcarladım ekmeden oncede sordum yabancı menselı toz ılac kullanıp kullanmadıgını kullanmadım dedı guvendık ektım cıkış hıc bukadar ıyı olmamısdı hanı derller ya ne attıysam o cıktı yanı fıre yok aracapası bır su arkasından ışcıyı koydum tarlaya neyse capa bıttı sulama yaptıkdan sonra arayı cekerek işciyi ıkıncıye koydum havalarda kendıne geldı ama pancar yurumuyor bır gun capacı geldı eve abı pancar oluyor bır baksan dedı gıttım bakdım hakkaten bır anormallık var rengı solgun tekleme kuruma var allah allah ne olakı pancar daıresıne tellefon etım anında geldıler sagolsunlar ılac kalıntısı olabılecegını soyledıler sulama yapmamı tavsıye ederek gıttıler ama hemen bıtkıyı topragıyla beraber paketledım azda toprak aldım yurru konyaya ıl tarım fakultye gonderdı tahlıl falan derken ılac kaıntısı (pestısıt)onaylandı cesıtlı ıslemler yapdım nafıle tarla sahıde dedıkı ben ılac kullandım ama pancara zararı yok dedı satan adamı sezonu 50bın lıra zararla kapattım bakanlıga gıddım onlar bıtkı korumaya gonderdı hangı ılac su ok bakdılar ruhsatına dedılerkı bunu konyada kullanamassın neden cunku bu tur ılaclar 800mm ustu yagıs alan yerler ıcındır messela marmara kaaradenız bolgesı ne aıt ılaclar neden musade edıyorsunuz dedım arasdırdılar bu fırma konyada 4 ton ılac satmıs korkunc mıktar yavv dk 1 bılemedın 2 gr attıgını hesapla konyanın yarısı bu ılacı kullanmıs nneden coook coook ucuzda ondan fırmaya ulaşdım fırma dıyorkı ucuz ılaccla tr cıftcısıne hızmet edıyorum oyle hızmedı+................... sakın bılmedıgınız ılacları kullanmayın bu ılaclar 6 ay 1 sene kalıntı yapar dıye satıyorlar ama 5 seneye kadar kalıntı rıskı var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
buda benım basıma gelen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt